Budapesten vagy a községekben adnak el több lakást évente?

Portfolio
-
  19.08.13 13:45 Baleset-bűnügy

A fenti kérdésre látszólag mindenki rávágná, hogy Budapesten, hiszen a fővárosban a lakásállományhoz viszonyítva eleve magasabb az adásvételek száma. Azzal azonban kevesen számolnak, hogy míg Budapesten nagyjából 1,7 millió ember...

9 kapcsolódó hír

Kiderült, hol buknak le legtöbbször az ittas sofőrök

HVG
-
  19.08.13 07:43 Baleset-bűnügy

Somogybabodon a legnagyobb az egy főre jutó ittas vezetések száma, Budapesten a II. kerület vezet a 24.hu összesítése szerint.

Ez a somogyi falu vezeti a részeg vezetők toplistáját

Propeller
-
  19.08.13 07:54 Baleset-bűnügy

Somogybabodon majdnem minden tizedik lakosra jutott egy ittas vezetés az év első felében – derül ki az Országos Rendőr-főkapitányságnak a 24.hu közérdekű adatigénylésére megküldött válaszából. A mindössze 476 lakosú somogyi faluban 28 esetben intézkedtek a rendőrök „járművezetés ittas állapotban” bűncselekmény…

Kiderült, mely településeken fogják meg a legtöbb sofőrt ittas vezetés miatt

168 Óra Online
-
  19.08.13 15:00 Baleset-bűnügy

Somogybabodon a legnagyobb az egy főre jutó ittas vezetések száma, Budapesten a II. kerület vezet, összesen tízezer esetben intézkedtek a rendőrök alkoholfogyasztás miatt a sofőrökkel szemben az év első felében - írja a 24.hu az Országos Rendőr-főkapitányságtól kapott adatok alapján.

Meglepő: itt bukott le a legtöbb ittas sofőr Magyarországon

Pénzcentrum
-
  19.08.13 09:30 Baleset-bűnügy

Nem Budapesten, de még csak nem is a közelében bukott le a legtöbb részeg sofőr a lakosság számához viszonyítva: ugyanis Somogybabodon nagyjából 10 lakosra jutott egy ittas vezetési ügy. A fővárosban Budán a legrosszabb a helyzet a listavezető...

Somogyi faluban vezetnek a legtöbben ittasan

24
-
  19.08.13 06:04 Baleset-bűnügy

Az Országos Rendőr-főkapitányságtól kértük ki az adatokat, amelyekből kiderül, az ország mely részein buknak le legtöbbször az ittas sofőrök.

Kiderült, hol bukik le a legtöbb ittas sofőr

Napi
-
  19.08.13 09:11 Baleset-bűnügy

Budapest kerületeinek összehasonlításában az egyik budai elitkörzetben buktatták le a rendőrök a legtöbb ittas vezetőt az első fél évben, az országos listát egy somogyi falu vezeti.

Ki nem találnád, hol a legmagasabb az ittas vezetések száma: mutatjuk a listát!

HelloVidék
-
  19.08.13 09:00 Baleset-bűnügy

Az egy főre jutó ittas vezetések száma Somogybabodon a legnagyobb, Budapesten a II. kerület vezet, az év első félévben összesen tízezer esetben intézkedtek a rendőrök alkoholfogyasztás miatt a sofőrökkel szemben. Az ittas vezetésről szóló adatok alapján kiderül, hogy az ország mely részein buknak le legtöbbször az ittas sofőrök.

Meglepően kevés az ittas vezető Heves megyében, de nézze meg a saját települését is!

Egri Ügyek
-
  19.08.13 15:33 Baleset-bűnügy

Közzétette az Országos Rendőr-főkapitányság, hogy az ország mely településein, illetve megyéjében bukik le a legtöbb piás sofőr.