Kapcsolódó megyék

Felújítás miatt változik a közlekedés a Szentendrei úton

Napi
-
  19.08.13 20:55 Otthon

Jövő szerdán kezdődik a Szentendrei út felújítása a Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca közötti, több mint egy kilométeres szakaszon - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

5 kapcsolódó hír

Kezdődik Budapest legfontosabb bevezető útjának felújítása - nagyon megkavarodik a közlekedés

Infostart
-
  19.08.14 05:00 Belföld

Elkezdődik a III. kerületi Szentendrei út Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca közötti, több mint 1 kilométeres szakaszának, valamint környezetének felújítása augusztus 21-én, szerdán.

Jövő szerdán indul a Szentendrei út felújítása: ezekre a változásokra számíthat a munkálatok miatt

Blikk
-
  19.08.13 15:43 Belföld

Jövő szerdán kezdődik a Szentendrei út felújítása a Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca közötti, több mint egy kilométeres szakaszon - közölte kedden a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Augusztus 21-én kezdődik a Szentendrei út felújítása

Óbuda
-
  19.08.14 08:39 

A fakivágás engedélyezése tárgyában befejezett ügyészségi vizsgálatot követően – mely szerint alaptalan volt a bejelentés – elkezdődik a Szentendrei út Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca közötti, több mint 1 kilométeres szakaszának, valamint környezetének felújítása 2019. augusztus 21-én, szerdán - írja közleményében a BKK.

Szerdán indul a Szentendrei út felújítása

Ittlakunk
-
  19.08.14 07:30 Budapest 03. ker

Augusztus 21-én, szerdán kezdődik a Szentendrei út felújítása a Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca közötti, több mint egy kilométeres szakaszon - írja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).A munka során az útszakaszt újraaszfaltozzák, ahol szükséges, teljesen új útpályaszerkezet épül, rendezik a parkolási helyzetet, a közvilágítást, a…

Újabb helyszínen folytatódik az út- és járdafelújítás a városban

Kanizsa Újság
-
  19.08.13 08:56 Megyei

A hétfőn kezdődött munkálatoknak köszönhetően a Vörösmarty utca újul meg a Sugár út és a Bolyai utca közötti szakaszon.