Díjat hoz létre a Pénzügyminisztérium a pénzügyi tudatosság fejlesztése érdekében

Magyar Nemzet
-
  19.08.13 13:30 Gazdaság

A pénzügyi alapismeretek ma már nélkülözhetetlenek, és különösen fontos az, hogy a diákok minél korábban jártassá váljanak a pénzügyekben.

8 kapcsolódó hír

Kétmillió forintot nyerhet egy magyar iskola - Egyetlen feltétele van

Portfolio
-
  19.08.13 12:40 Pénzügy

A pénzügyi alapismeretek ma már nélkülözhetetlenek, a Pénzügyminisztérium ezért is döntött úgy, hogy minden évben egy erre a célra létrehozott díj formájában külön is elismeri a pénzügyi tudatosság fejlesztésében kiemelkedő...

Iskolaügy. Pénzdíj jár a pénzügyekben jártasságért

Az Üzlet
-
  19.08.13 15:26 Karrier

A pénzügyi tudatosság fejlesztésében kiemelkedő teljesítményt nyújtó iskola, diák és tanár pénzjutalmat kap. Munkájuk elismerésére Díjat hoz létre a Pénzügyminisztérium. The post Iskolaügy. Pénzdíj jár a pénzügyekben jártasságért appeared first on AzÜzlet.

Komoly veszélyben a magyar nyugdíjasok: sokan már készülnek a legrosszabbra

Pénzcentrum
-
  19.08.14 13:30 Gazdaság

Több mint hatszáz nyugdíjas korú vett részt azon a 23 előadáson, amelyet a Nimbusz Fogyasztóvédelmi Egyesület (NIFE) szervezett a nyugdíjas korú fogyasztók pénzügyi tudatosságának fejlesztése céljából. A Pénzügyminisztérium pályázati...

Mit akarnak valójában a nyugdíjasok?

Napi
-
  19.08.14 09:14 Belföld

Több mint hatszáz nyugdíjas korú vett részt azon a 23 előadáson, amelyet a Nimbusz Fogyasztóvédelmi Egyesület (NIFE) szervezett a nyugdíjas korú fogyasztók pénzügyi tudatosságának fejlesztése céljából - adta hírül az egyesület.

Nagy érdeklődés kísérte a nyugdíjasok pénzügyi tudatosságát erősítő, a PM által támogatott előadássorozatot

ProfitLine
-
  19.08.14 14:00 Gazdaság

Több mint hatszáz nyugdíjas korú vett részt azon a 23 előadáson, amelyet a Nimbusz Fogyasztóvédelmi Egyesület (Nife) szervezett a nyugdíjas korú fogyasztók pénzügyi tudatosságának fejlesztése céljából. A Pénzügyminisztérium pályázati támogatásával megvalósított előadássorozat fókuszában az állt, hogy csökkenjenek a programokon…

Erősödjön a szépkorúak pénzügyi tudatossága!

Hírklikk
-
  19.08.14 12:23 Belföld

Több mint hatszáz nyugdíjas korú vett részt azon a 23 előadáson, amelyet a Nimbusz Fogyasztóvédelmi Egyesület (NIFE) szervezett a nyugdíjas korú fogyasztók pénzügyi tudatosságának fejlesztése céljából.

A pénzügyi tudatosságra nevelést nem lehet elég hamar kezdeni

VG
-
  19.08.13 14:11 Karrier

A Pénzügyminisztérium évente kétmillió forinttal díjazza a pénzügyi tudatosság fejlesztésében élenjáró iskolát.

Évente kétmillió forintot kap a pénzügyi tudatosság fejlesztésében élenjáró magyar iskola

Dehir
-
  19.08.13 17:42 Megyei

Budapest - Díjat hoz létre a Pénzügyminisztérium (PM) a pénzügyi tudatosság fejlesztésében kiemelkedő teljesítményt nyújtó iskola, diák, illetve tanár munkájának elismerésére.