Debrecenben ültették be először a világújdonságnak számító hallásjavító implantátumot

A műtétet két súlyos hallásproblémával küzdő kisgyereken végezték el, akik enélkül egész életükben siketek és akár teljesen némák maradnának, ez az implantátum viszont a beszédfejlesztésüket is elősegíti.

8 kapcsolódó hír

Világújdonságnak számító hallásjavító implantátumot kapott két kisgyerek

WebBeteg
-
  19.08.14 11:06 Egészség

Magyarországon elsőként a Debreceni Egyetemen ültették be két kisgyerek belső fülébe azt a világújdonságnak számító hallásjavító implantátumot, amely akár zajos környezetben is elősegíti a hatékony beszédértést.

Világújdonságnak számító hallásjavító implantátumot kapott két kisgyerek Debrecenben

hirado.hu
-
  19.08.13 18:40 Tudomány

Az implantátum akár zajos környezetben is elősegíti a hatékony beszédértést.

Világújdonság a Debreceni Egyetemen

Győr Plusz
-
  19.08.14 07:58 Belföld

Magyarországon elsőként a Debreceni Egyetemen (De) ültették be két kisgyerek belső fülébe azt a világújdonságnak számító hallásjavító implantátumot, amely akár zajos környezetben is elősegíti a hatékony beszédértést - jelentették be az egyetem klinikai központjának (Dekk) keddi sajtótájékoztatóján.  

Csodát műveltek a magyar orvosok: ez a műtét mérföldkőnek számít!

HelloVidék
-
  19.08.14 16:01 Életmód

Magyarországon elsőként a Debreceni Egyetemen (DE) ültették be két kisgyerek belső fülébe azt a világújdonságnak számító hallásjavító implantátumot, amely akár zajos környezetben is elősegíti a hatékony beszédértést - jelentették be az egyetem klinikai központjának (DEKK) sajtótájékoztatóján.

Világújdonságnak számító hallásjavító implantátumot kapott két kisgyerek

Körös Hírcentrum
-
  19.08.14 14:00 Egészség

Magyarországon elsőként a Debreceni Egyetemen (DE) ültették be két kisgyerek belső fülébe azt a világújdonságnak számító hallásjavító implantátumot, amely akár zajos környezetben is elősegíti a hatékony beszédértést – jelentették be az egyetem klinikai központjának (DEKK) keddi sajtótájékoztatóján. Rezes Szilárd, a DEKK…

Zajszűrőt ültettek gyerekek belső fülébe

Index
-
  19.08.14 08:51 Egészség

Világújdonságnak számító hallásjavító implantátumot kapott két kisgyerek a Debreceni Egyetemen, a szerkezettel elkerülhető a siketnémává válásuk.

Világújdonságnak számító hallásjavító implantátum

MedicalOnline
-
  19.08.14 08:09 Egészség

Magyarországon elsőként a Debreceni Egyetemen ültették be két kisgyerek belső fülébe azt a hallásjavító implantátumot, amely akár zajos környezetben is elősegíti a hatékony beszédértést.

A hallás ajándékát kapta meg két siketen született kisgyerek Debrecenben

Dehir
-
  19.08.13 17:17 Megyei

Debrecen - Az országban korábban még soha nem ültettek be olyan kicsi, könnyű és erős implantátumot, amellyel a gyerekek aktív életet élhetnek majd.