Árokba csapódott egy autó az M1-es sztrádán

Propeller
-
  19.08.14 08:27 Baleset-bűnügy

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki a járműből. Árokba sodródott egy személygépkocsi az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bőny térségében. A járműben egy ember utazott. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók. (Katasztrófavédelem)

5 kapcsolódó hír

Két autó karambolozott Zuglóban

Origo
-
  19.08.13 13:59 Baleset-bűnügy

Egy fa is kidőlt a baleset következtében.

Kamionnak hajtott egy kisteherautó a 2-esen Rétságnál

Félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon. Egy kamionnak ütközött egy kisteherautó a 2-es főút 53-as kilométerszelvényénél, Rétság térségében. A helyszínre kiérkezett rétsági hivatásos tűzoltók levontatták a kamionról a kisebb járművet, majd feszítővágóval folytatták a további műszaki mentési munkálatokat. A társhatóságok is a helyszínen d

Forgalomkorlátozás Zuglóban

Police
-
  19.08.13 21:11 Baleset-bűnügy

Forgalomkorlátozás Zuglóban Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 08. 13., k - 21:11 Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2019. augusztus 16-án Budapest XIV. kerületében.

Autó és motorkerékpár ütközött össze Békéscsabán

Hírpress
-
  19.08.13 12:24 Baleset-bűnügy

A Szarvasi úton akadályozza a forgalmat a baleset. Összeütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpár Békéscsabán, a Szarvasi úton, a Pataky László utcánál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A mentők is kiérkeztek a balesethez, amelynek helyszínénél teljes szélességében lezárták az utat.

Összeütközött két autó Zuglóban

Egy fa is kidőlt a baleset következtében. Karambolozott két személygépkocsi Budapest XIV. kerületében, a Cinkotai úton. Az egyik jármű kidöntött egy fát. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók ezt eltávolították és áramtalanították a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek.