Hétfőn felszabadítjuk a boldogsághormonokat - napi Sziget-programajánló

HVG
-
  19.08.12 08:30 Életmód

A Sziget utolsó előtti napján egészen biztosan hippiparadicsommá alakul a fesztivál. A nagyszínpadon a Florence+The Machine újrázik, a Mastercard színpadán pedig egy nyolcfős, multikulti popbanda adagolja a csillámos szivárványt lelki táplálék gyanánt.

7 kapcsolódó hír

Florence + The Machine, Tom Odell és a Catfish and the Bottlemen

Igényes férfi
-
  19.08.12 15:05 Kultúra

Brit uralom alatt hétfőn Sziget Fesztivál Nagyszínpada. Programajánló.

Boldogságbomba a Nagyszínpadról

Népszava
-
  19.08.13 13:12 Zene

Bármi is történt a fesztivál hétfői napján, aki ott volt a Florence and the Machine koncertjén nem csalódhatott. Megismételhetetlen élmény volt.

Brit invázió hétfőn a Szigeten

OrientPress
-
  19.08.12 16:00 Zene

Utolsó előtti napjához ért a Sziget Fesztivál, de még a nagy záróshow előtti napra is bőven tartogat világsztárokat. Új lemezével érkezik a Florence + The Machine, a Catfish and the Bottleman és Tom Odell is a Dan Panaitescu Nagyszínpadra.

Brit uralom a Sziget Nagyszínpadán: Florence + The Machine, Tom Odell és a Catfish and the Bottleman

Mosaic Online
-
  19.08.12 18:19 Kultúra

Új lemezével érkezik a Florence + The Machine, a Catfish and the Bottleman és Tom Odell is a Dan Panaitescu Nagyszínpadra. Lássuk mi a mai menü. A fesztivál utolsó előtti napját a Big Thief nyitja, akik Amerikából érkeznek érdekes indie-rock dalaikkal. Utánuk az Another Love című romantikus sláger szerzője, Tom Odell lép fel, aki tavaly

Brit uralom a Sziget Nagyszínpadán: Florence + The Machine, Tom Odell és a Catfish and the Bottleman

Debreceni Nap
-
  19.08.12 15:57 Zene

Utolsó előtti napjához ért a Sziget Fesztivál, de még a nagy záróshow előtti napra is bőven tartogat világsztárokat. Új lemezével érkezik a Florence + The Machine, a Catfish and the Bottleman és Tom Odell is a Dan Panaitescu Nagyszínpadra. Lássuk mi a mai menü. A fesztivál utolsó előtti napját a Big Thief nyitja, akik Amerikából

Brit uralom a Sziget Nagyszínpadán

MyMusic
-
  19.08.12 10:23 Zene

Utolsó előtti napjához ért a Sziget Fesztivál, de még a nagy záróshow előtti napra is bőven tartogat világsztárokat. Új lemezével érkezik a Florence + The Machine, a Catfish and the Bottlemen és Tom Odell is a Dan Panaitescu Nagyszínpadra. Lássuk mi a mai menü.