HunGarian Baja: harc az utolsó méterekig

Formula
-
  19.08.11 22:54 Sport

Az autósoknál Orlando Terranova nyerte meg a HunGarian Baját – az argentin ezzel átvette a vezetést a világkupa összetett pontversenyében –, míg a motorosoknál a győzelemnek Adam Tomiczek, az összetett világkupa- sikernek Benjamin Melot örülhetett.

5 kapcsolódó hír

HunGarian Baja: Lónyaiék 5. helye

Veol
-
  19.08.11 18:02 Sport

Az autósoknál Orlando Terranova nyerte meg a HunGarian Baját – az argentin ezzel átvette a vezetést a világkupa összetett pontversenyében.

Tereprali: harc az utolsó méterekig a HunGarian Baján

NSO
-
  19.08.11 16:23 Sport

Az autósoknál Orlando Terranova nyerte meg a HunGarian Baját – az argentin ezzel átvette a vezetést a világkupa összetett pontversenyében –, míg a motorosoknál a győzelemnek Adam Tomiczek, az összetett világkupa-sikernek Benjamin Melot örülhetett.

Teljes közönségsiker a 2019-es HunGarian Baja

Flyerz
-
  19.08.12 09:54 Sport

Vasárnap kétszer 82 kilométerrel mért szakasszal zárult a HunGarian Baja. Az utolsó nap nem hozott drámai változásokat, azonban sok mindenkinek a véget jelentette. Az autósoknál rendkívül kiélezett csata dúlt, az eredmény azonban nem változott. Az argentin Orlando Terranova megtartotta szombati …

Elképesztő csatát hozott a HunGarian Baja: 37 másodperc döntött

Blikk
-
  19.08.11 17:45 Sport

Nyílt sisakos küzdelem a nyári forróságban: a terepralisok Világkupa-sorozatának magyarországi állomása, a HunGarian Baja elképesztő csatát hozott. Mindent elárul a Várpalota környéki harcról, hogy közel 600 kilométer megtétele után mindössze 37 másodperc volt a különbség az első és a második helyezett autós pilóta között. A Mini…