Több halottja van az észak-oroszországi katonai lőtéren történt hajtómű robbanásának

ATV
-
  19.08.10 13:07 Baleset-bűnügy

Öt halottja van annak a balesetnek, amely során felrobbant egy rakéta sugárhajtóműve tesztelés közben csütörtökön egy katonai lőtéren az észak-oroszországi Arhangelszk megyében - számolt be péntek késő este a Roszatom orosz állami atomenergetikai vállalat a Ria Novosztyi hírügynökségnek.

14 kapcsolódó hír

Egy robbanás miatt fél órára a 20-szorosára ugrott a sugárzás szintje egy orosz településen

HVG
-
  19.08.10 17:47 Infotech

A Roszatom orosz állami atomenergetikai vállalat munkatársai haltak meg egy rakétateszt során bekövetkezett robbanásban. Közben az is kiderült, hogy a balesetnek öt halottja van, nem pedig kettő.

Orosz hírszolgáltatás: nem kettő, hanem öt halottja és több sérültje van az orosz rakétabalesetnek

168 Óra Online
-
  19.08.10 07:20 Baleset-bűnügy

Korábban csak két halottról számolt be az orosz védelmi minisztérium arról a balesetről, amely során felrobbant egy rakéta sugárhajtóműve tesztelés közben csütörtökön egy katonai lőtéren az észak-oroszországi Arhangelszk megyében. A Roszatom orosz atomenergiai vállalat később közölte, hogy öt halottja van a történteknek.

Több halottja van az észak-oroszországi lőtéren történt robbanásoknak

Lokál
-
  19.08.10 07:35 Baleset-bűnügy

Öt halottja van annak a balesetnek, amely során felrobbant egy rakéta sugárhajtóműve tesztelés közben csütörtökön egy katonai lőtéren az észak-oroszországi Arhangelszk megyében - számolt be péntek késő este a Roszatom orosz állami atomenergetikai vállalat a Ria Novosztyi hírügynökségnek.

Roszatom: tengeri platformon elvégzett rakétakísérlet közben történt a csütörtöki robbanás Észak-Oroszországban

Egy tengeri platformon elvégzett rakétakísérlet miatt ütött ki csütörtökön tűz és történt robbanás az Arhangelszk megyei Szeverodvinszk közelében – közölte a Roszatom orosz atomenergetikai vállalat sajtóosztálya szombaton a Taszsz hírügynökséggel. A Roszatom korábban arról tájékoztatott, hogy a balesetben öt munkatársát veszítette el. Az orosz…

Megszólalt a Roszatom a halálos rakétarobbanásról

Napi
-
  19.08.10 20:26 Baleset-bűnügy

Egy tengeri platformon elvégzett rakétakísérlet miatt ütött ki csütörtökön tűz és történt robbanás az Arhangelszk megyei Szeverodvinszk közelében - közölte a Roszatom orosz atomenergetikai vállalat szombaton a TASZSZ hírügynökséggel. A régióban a radioaktivitástól való félelmek miatt elfogyott a jódkészlet.

Orosz rakétateszt: ötre nőtt a halottak száma

24
-
  19.08.10 08:35 Baleset-bűnügy

Korábban azt közölték, hogy két ember vesztette életét, négy pedig megsérült.

Felrobbant egy rakétahajtómű egy észak-oroszországi katonai lőtéren, megnőtt a háttérsugárzás

Biztonságpiac
-
  19.08.10 17:00 Baleset-bűnügy

Hivatalos orosz híradások szerint egy rakéta sugárhajtóműve robbant fel tesztelés közben egy katonai lőtéren az észak-oroszországi Arhangelszk megyében.  A védelmi minisztérium tájékoztatása szerint két ember életét vesztette, négyen pedig megsérültek. Egy folyékony hajtóanyagú rakéta hajtóműve robbant fel. A tárca közleménye szerint…

Roszatom: rakétakísérlet közben történt a több halottat követelő robbanás

Hírklikk
-
  19.08.10 19:42 Baleset-bűnügy

Egy tengeri platformon elvégzett rakétakísérlet miatt ütött ki csütörtökön tűz és történt robbanás az Arhangelszk megyei Szeverodvinszk közelében - közölte a Roszatom orosz atomenergetikai vállalat sajtóosztálya szombaton a TASZSZ hírügynökséggel.

Felrobbant egy orosz rakéta teszt közben, sugárzást véltek felfedezni a környéken

Androgeek
-
  19.08.10 08:30 Tudomány

Oroszországban, nevezetesen Nyonoksában a katonaság egy rakétát tesztelt, ami végül egy meghibásodás miatt felrobbant, és életét vesztette két ember, valamint további négy sérülésekkel "megúszta" a dolgot. Eleinte a katonaság arról adott hírt, hogy a robbanás nyomán mindössze tűz keletkezett, semmiféle radioaktív vagy mérge...

Mégis több halottja van az észak-oroszországi hajtómű robbanásnak

Kemma
-
  19.08.10 07:28 Baleset-bűnügy

A balesetben a Roszatom öt munkatársa vesztette életét.

Tagadják az orosz hatóságok, hogy hatan haltak meg a rakétateszt során

RTL Klub
-
  19.08.10 18:42 Baleset-bűnügy

Tagadják az orosz hatóságok, hogy hatan meghaltak, amikor tesztelés közben felrobbant egy rakéta sugárhajtóműve Észak-Oroszországban. Állításuk szerint a sebesültek száma 6, és ketten haltak meg közülük. Mindannyian a Roszatom munkatársai. Mind az orosz védelmi minisztérium, mind a helyi hatóságok azt állították, hogy…

Mégis több halottja van az észak-oroszországi hajtómű robbanásnak

Szoljon
-
  19.08.10 07:28 

A balesetben a Roszatom öt munkatársa vesztette életét.

Nem ketten, hanem öten haltak meg egy orosz rakétateszt során

Index
-
  19.08.10 07:10 Baleset-bűnügy

Moszkva korrigálta a csütörtöki baleset halottainak számát, de megnyugtatott: a sugárzás szinte normális.