Zöld kemping a Szigeten

MMonline
-
  19.08.09 13:54 Média

Azok a szigetlátogatók, akik szeretnék minél környezettudatosabban eltölteni idejüket a Szigeten – ahol idén is különös figyelmet fordítanak a környezetvédelemre –, az E.ON támogatásával zöld kempingben foglalhattak szállást. A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal felszerelt szállás igazi zöld élményt biztosít a sátrazóknak. Az ECO…

3 kapcsolódó hír

Igazi „zöld” kemping a Szigeten: napelemmel, újrahasznosított bútorokkal, tisztított ivóvízzel

Blikk
-
  19.08.09 08:40 Bulvár

Azok a szigetlátogatók, akik szeretnék minél környezettudatosabban eltölteni az idejüket a Szigeten – ahol idén is különös figyelmet fordítanak a környezetvédelemre –, az E.ON támogatásával egy „zöld kempingben” foglalhattak szállást. A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal felszerelt szállás igazi zöld élményt biztosít a sátrazóknak.

Zöld kemping a Szigeten

Realista
-
  19.08.09 09:47 Otthon

Azok a szigetlátogatók, akik szeretnék minél környezettudatosabban eltölteni idejüket a Szigeten – ahol idén is különös figyelmet fordítanak a környezetvédelemre –, az E.ON támogatásával zöld kempingben foglalhattak szállást. A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal felszerelt szállás igazi zöld élményt biztosít a sátrazóknak.

Nagy figyelmet fordít az E.ON a Sziget Fesztivál környezettudatosságára

VG
-
  19.08.09 09:16 Tudomány

Az E.ON támogatásával zöld kempingben is foglalhattak szállást a fesztiválra látogatók.