Végre élőben hallhattuk a Szigeten a világ legtökéletesebb utolsó dalát

HVG
-
  19.08.09 10:50 Kultúra

A Sziget második napja a Dan Panaitescu Nagyszínpadon a britpop és indie jegyében telt, és elhangzott a 90-es évek brit zenéjének talán egyik legnagyobb himnusza, amelyet rendhagyó módon „Micknek és Keith-nek” címeztek.

11 kapcsolódó hír

Jane Goodall a Szigeten: A fiatalok a reményeim, akik megértik a problémákat, és erősek, hogy megváltoztassák a világo…

444
-
  19.08.08 21:03 Színes

Csütörtök este a világhírű brit etológusnak csápoltak a Nagyszínpadon.

Teljes fordulatszámon robog a Sziget

Koncertmagazin
-
  19.08.08 16:53 Zene

Ma este a Franz Ferdinanddal nosztalgiázhatunk, fellép Richard Ashroft, a The Verve frontembere, Yungblud és a Chvrches is, de itt lesz Dr. Jane Goodall világhírű főemlőskutató, Ensz békenagykövet is, hogy szóljon a fesztiválozókhoz.      A Dan Panaitescu Nagyszínpadon délután a majd’ harminc éve a színpadon lévő Quimby…

Jane Goodall a Nagyszínpadon tart előadást a Szigeten –  videó

BorsOnline
-
  19.08.08 19:04 Tudomány

Csütörtök este lépett színpadra a fesztivál történetének egyik legkülönlegeseb

Martin Garrix-szel indul a hétvége a Szigeten

OrientPress
-
  19.08.09 13:20 Kultúra

Pénteki naphoz illően egy igazi, party zenében bővelkedő napnak nézünk elébe a Szigeten, ahol a Dan Panaitescu Nagyszínpad programját a holland DJ fenomén, Martin Garrix zárja, de elhozza slágereit Tove Lo is, míg a Mastercard Stage by A38 sátorban singer-songwriterekkel ugorhatunk fejest a hétvégébe.

Indie és britpop tematizálta a Sziget második napját

Népszava
-
  19.08.09 12:39 Vélemény

A nyitónapi tömegnyomornak szerencsére nyoma sem volt a folytatásban. David Attenborough fesztiválfellépése után a 90-es évek brit zenekarai mellett előadást tartott Jane Goodall, legendás főemlőskutató és békenagykövet is.

Teljes fordulatszámon robog a Sziget

Mosaic Online
-
  19.08.08 14:43 Kultúra

A Dan Panaitescu Nagyszínpadon délután a majd’ harminc éve a színpadon lévő Quimby kezd, utánuk a skót indie sztárcsapat, a Franz Ferdinand táncoltat meg bennünket a jól ismert slágerekre. Őket Richard Ashcroft, a The Verve frontembere követi, majd a The 1975 bulija zárja az estét. A Nagyszínpadon egy másik hírességet is köszönthetünk a…

Teljes fordulatszámon robog a Sziget

MyMusic
-
  19.08.08 14:35 Zene

Ma este a Franz Ferdinanddal nosztalgiázhatunk, fellép Richard Ashroft, a The Verve frontembere, Yungblud és a Chvrches is, de itt lesz Dr. Jane Goodall világhírű főemlőskutató, ENSZ békenagykövet is, hogy szóljon a fesztiválozókhoz.

Nézd újra Dr. Jane Goodall Szigeten előadott beszédét

Player
-
  19.08.09 13:39 Kultúra

Ha a Franz Ferdinand után inkább sörért mentél, vagy ha ott maradtál, és újranéznéd, most megteheted.

A Sziget tovább robog, nem áll le a világsztárvonat: Franz Ferdinand és a The 1975 következik

ContextUs
-
  19.08.08 20:52 Kultúra

A mai napon sem maradnak a Szigetlakók világsztárok nélkül.

Itt járt Jane Goodall: ilyen volt a Sziget Fesztivál történetének egyik legkülönlegesebb nagyszínpados fellépése – videó,…

Blikk
-
  19.08.08 19:56 Bulvár

Talán a Sziget Fesztivál történetének egyik legkülönlegesebb fellépésének lehettek szem- és fültanúi azok a fesztiválozók, akik csütörtök este a Nagyszínpad felé vették az irányt.

#Sziget 2. nap: erre számíts ma

Starity
-
  19.08.08 14:13 Zene

Ma este a Franz Ferdinanddal nosztalgiázhatunk, fellép Richard Ashroft, a The Verve frontembere, Yungblud és a Chvrches is, de itt lesz Dr. Jane Goodall világhírű főemlőskutató, ENSZ békenagykövet is, hogy szóljon a fesztiválozókhoz.