Újabb országokban jelenik meg a Richter csodakészítménye (2.)

Portfolio
-
  19.08.08 08:33 Gazdaság

A Richter bejelentette, hogy Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation (MTPC) ASEAN országokban található leányvállalatai a cariprazine-ra skizofrénia indikációban törzskönyvi engedélyt kaptak, az engedélyek kiadására Szingapúrban és Thaiföldön...

5 kapcsolódó hír

Richter: a cariprazine Asean-piacokra kapott törzskönyvi engedélyt

GazdaságPortál
-
  19.08.08 10:00 Pénzügy

A Mitsubishi törzskönyvi engedélyt kapott a cariprazine termékre egyes Asean-piacokra – Szingapúr, Thaiföld – vonatkozóan – közölte a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A tájékoztatás szerint a Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation (Mtpc) Asean-országokban tálalható leányvállalatai törzskönyvi engedélyt…

Jó hírt közölt a Richter

Napi
-
  19.08.08 09:13 Pénzügy

A Richter Gedeon Nyrt. a mai napon bejelentette, hogy a Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation ("MTPC") ASEAN (dél-kelet ázsiai) országokban található leányvállalatai törzskönyvi engedélyt kaptak a cariprazine-ra skizofrénia indikációban. Az engedélyeket Szingapúrban és Thaiföldön adták ki.

Hatalmasat lépett a Richter

Infostart
-
  19.08.08 11:49 Gazdaság

A Mitsubishi törzskönyvi engedélyt kapott a cariprazine termékre egyes ASEAN-piacokra - Szingapúr, Thaiföld - vonatkozóan - közölte a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökön.

Cariprazine az ASEAN-piacokon

TőzsdeFórum
-
  19.08.08 20:41 Gazdaság

A Mitsubishi törzskönyvi engedélyt kapott a cariprazine termékre egyes ASEAN-piacokra

Szingapúrban és Thaiföldön is forgalmazzák a Richter gyógyszerét

PharmaOnline
-
  19.08.08 09:33 Egészség

A Richter bejelentette, hogy a Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation (“MTPC”) ASEAN országokban található leányvállalatai törzskönyvi engedélyt kaptak skizofrénia elleni szerére.