A magyar agrárvállalkozások szerint idén többet fognak költeni élelmiszerre az emberek

Agroinform
-
  19.08.06 11:35 Gazdaság

Bizakodó hangulat jellemzi a magyar mezőgazdasági vállalkozásokat a beruházások relatív magas szintje és az agrártermékek iránti emelkedő kereslet miatt – derült ki a Budapest Bank Agrár Gazdasági Indexéből.

4 kapcsolódó hír

Az agrárcégek vezetői optimisták

Az Üzlet
-
  19.08.05 11:33 Mezőgazdaság

Bizakodó hangulat jellemzi a magyar mezőgazdasági vállalkozásokat a beruházások relatív magas szintje és az agrártermékek iránti emelkedő kereslet miatt - derült ki a Budapest Bank Agrár Gazdasági Indexéből. The post Az agrárcégek vezetői optimisták appeared first on AzÜzlet.

Budapest Bank: pozitív várakozás jellemzi az agrárvállalkozásokat

GazdaságPortál
-
  19.08.06 11:24 Gazdaság

Bizakodó hangulat jellemzi a magyar mezőgazdasági vállalkozásokat a beruházások relatív magas szintje és az agrártermékek iránti emelkedő kereslet miatt – derült ki a Budapest Bank Agrár Gazdasági Indexéből, amelyet hétfőn juttattak el az MTI-hez. A Budapest Bank megbízásából a GfK Hungária Piackutató Intézet által – május 8. és…

Ön is többet költhet élelmiszerre - erre számítanak agrárcégek vezetői

Napi
-
  19.08.05 11:56 Belföld

Bizakodó hangulat jellemzi a magyar mezőgazdasági vállalkozásokat a beruházások relatív magas szintje és az agrártermékek iránti emelkedő kereslet miatt - derült ki a Budapest Bank Agrár Gazdasági Indexéből, amelyet az MTI idéz.

Kifakadtak a magyar gazdák: kritikus a munkaerőhiány, ebből még baj lehet

Agrárszektor
-
  19.08.05 15:35 Mezőgazdaság

Alapvetően bizakodó hangulat jellemzi a magyar mezőgazdasági vállalkozásokat, amit a továbbra is stagnáló főindex is alátámaszt. A cégek idén a vásárlói kereslet növekedésére, ugyanakkor stagnáló bevételekre számítanak - derül ki a Budapest Bank Agrár Gazdasági Indexéből. A felmérésből kiderült ugyanakkor az is, hogy…