Drágábban rotyoghat a lecsó

Magyar Nemzet
-
  19.08.05 05:45 Gazdaság

Nincs túlkínálat az uniós zöldségpiacon, ezért az árak is emelkedésnek indultak. Ami azonban a kertészeteknek könnyebbség, a házi­asszonyoknak bosszúság.

5 kapcsolódó hír

Már a kormánylapnak is feltűnt, hogy drágulnak a zöldségek

Propeller
-
  19.08.05 08:02 Belföld

A Magyar Nemzet cikkezett arról, hogy a tavalyi évhez képest jócskán felment a paprika, paradicsom és egyéb zöldségek ára.  A lap a "Drágábban rotyoghat a lecsó" című cikkben arról értekezett, hogy a legnagyobb áremelkedést az úgynevezett hajtatott zöldségeknél – paradicsom, paprika – lehet tapasztalni. Fotó: Illusztráció/pixabay.com…

A Magyar Nemzet szerint bosszúsak a háziasszonyok, mert „drágábban rotyoghat a lecsó”

HVG
-
  19.08.05 06:33 Gazdaság

Hosszú cikket szentelt a kormányközeli napilap a zöldségdrágulásnak.

Gondold meg, ha lecsót akarsz enni: 70 százalékkal drágább lett a paradicsom!

HelloVidék
-
  19.08.05 10:00 Életmód

Az árak is emelkedésnek indultak, mivel nincs túlkínálat az uniós zöldségpiacon. Ami a kertészeteknek könnyebbség, az a háziasszonyoknak bosszúság: lecsót például az idén biztosan drágábban tudnak készíteni, mint tavaly – írja a Magyar Nemzet.

Több zöldségféle ára is drágult az előző évekhez képest

Dehir
-
  19.08.05 15:53 Megyei

Debrecen - Ennek oka elsősorban a tavaszi időjárás. Várhatóan még hetekig nem is lesz olcsóbb a paradicsom, a paprika, a hagyma és a burgonya.

Nagyot drágultak a zöldségek egy év alatt

Debreceni Nap
-
  19.08.05 07:34 Belföld

A tavalyi évhez képest jócskán felment a paprika, paradicsom és egyéb zöldségek ára – hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzet. A lap a “Drágábban rotyoghat a lecsó” című cikkben arról értekezett, hogy a legnagyobb áremelkedést az úgynevezett hajtatott zöldségeknél – paradicsom, paprika – lehet tapasztalni. Az “Agrárgazdasági Kutatóintézet…