Csúszkált és szenvedett a Red Bull franciája

Vezess
-
  19.08.04 18:15 Forma1

Pierre Gasly minden bizonnyal nem zárja a szívébe a 34. Forma-1-es Magyar Nagydíjat, tekintve, hogy még az egyik McLaren is előtte végzett. A francia Red Bull-pilóta tudatában van annak, hogy nincs mese, a nyári szünet után bizonyítania kell.

3 kapcsolódó hír

Gasly: Újabb kudarc és tanácstalanság

F1világ
-
  19.08.04 20:06 Forma1

Pierre Gasly egy rosszul sikerült rajtot követően egészen a kilencedik helyig esett vissza. A közepes keveréken rajtoló franciának azonban a lágyabbra váltás sem segített, végül Carlos Sainz Jr. is előtte végzett. A Red Bull versenyzője nem érti, hogy miért volt ennyire lassú.

Pocsék rajt és tanácstalanság Gaslynél

Formula
-
  19.08.04 18:10 Forma1

Miközben csapattársa újabb kiváló hétvégét teljesített, a Red Bull másik pilótáját egy McLaren is megelőzte. Pierre Gaslynek fogalma sincs, hogyan lett lassabb a nagydíj során.

Gasly nem érti, hogy hová tűnt a tempója: bajban van?

Motorsport
-
  19.08.05 06:45 Forma1

Pierre Gasly gyakorlatilag a téli tesztek óta komoly nyomás alatt van a Red Bullnál, ahol a Renault-hoz költözött Daniel Ricciardo helyét kapta meg. A francia autót tört Barcelonában, amivel rögtön kihúzta a gyufát Helmut Markónál, aki figyelmeztette is a versenyzőjét, mivel ezzel igencsak befolyásolta a fejlesztési munkálatokat.Még több F1…