EU-s pénzből indítana kampányt a vidéki uniós fejlesztésekről az Orbán-kormány, készülve az őszi …

168 Óra Online
-
  19.08.02 14:56 Belföld

A Pénzügyminisztérium levélben fordult a vidéki települések polgármestereihez, hogy írják le nekik, a TOP-pályázatokból milyen fejlődés valósult meg a településeken és a megyében – szúrta ki a momentumos Kerpel-Fronius Gábor.

4 kapcsolódó hír

Uniós pénzből kampányol a Fidesz, pedig 2010-ben még ugyanezért szidta az MSZP-t

Átlátszó
-
  19.08.02 14:50 Vélemény

Uniós pénzből akarja reklámozni az uniós projekteket a kormány, pont most, az önkormányzati választás előtt. 2010-ben az MSZP az országgyűlési...

Uniós pénzből népszerűsítheti a megyék fejlődését a kormány az önkormányzati választás előtt

Index
-
  19.08.02 12:10 Belföld

A Momentum által nyilvánosságra hozott levélben egy helyettes államtitkár kér muníciót a polgármesterektől a "sikerkommunikációs" kampányhoz.

A Momentum robbantotta az atomot: A pártfinanszírozási botrányba bukik bele a Fidesz?

BalraMagyar
-
  19.08.02 16:42 Vélemény

Kerpel-Fronius Gábor a Momentum politikusa robbantotta a bombát. Mint írja: Az elmúlt napokban az alábbi levelet kapták meg a települési poglármesterek. Eszerint éppen az önkormányzati választások előtt indul egy olyan kommunikációs kampány, amely a megyék és a megyei jogú városok előrehaladását mutatja be. Nyilván a szokásos…

Propagandakampánnyal segít be a kormányzat a Fidesznek a választások előtt?

Szabad Pécs
-
  19.08.02 11:51 Vélemény

Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum politikusa Facebook-oldalán nyilvánosságra hozott egy levelet, amit állítása szerint polgármesterek kaptak meg az elmúlt napokban.