Mekkora buli Max Verstappen csapattársának lenni?

HVG
-
  19.08.02 13:45 Sport

Pierre Gasly hatalmasat ugrott előre a Forma–1-es ranglétrán azzal, hogy alig egy évnyi tapasztalattal beülhetett egy Red Bullba. Joggal gondolhatnánk, hogy frusztráló lehet a sportág egyik legfényesebb csillagának kikiáltott Max Verstappen csapattársának lenni, de a fiatal francia versenyző másként gondolja.

6 kapcsolódó hír

Albon gumifalba csapódott a Hungaroringen

24
-
  19.08.02 17:09 Forma1

Az első szabadezésen Lewis Hamilton, a másodikon Pierre Gasly volt a leggyorsabb.

A Red Bullok az élen az esős Hungaroringen

F1világ
-
  19.08.02 16:33 Forma1

A Red Bull versenyzője, Pierre Gasly volt a leggyorsabb a Forma-1-es Magyar Nagydíj esőáztatta második szabadedzésén. A francia versenyző mögött Max Verstappen lett a második, Lewis Hamilton pedig a harmadik.

Marko: Gasly két dologban is igen gyenge

Formula
-
  19.08.01 07:54 Forma1

Nehéz lenne nem észrevenni, hogy a két Red Bull-pilóta között zongorázni lehet a különbséget. Pierre Gasly ugyan néha már meg-megvillan, de a gárda főtanácsadója elmondta, mikben a leggyengébb.

Red Bull 1-2 az esős második edzésen

Formula
-
  19.08.02 16:30 Forma1

Pierre Gasly az első, Max Verstappen pedig a második helyen zárta a Magyar Nagydíj második szabadedzését, ahol gyakorlatilag nem zajlott érdemi munka a szemerkélő eső miatt.

Videón, ahogy Gasly hátulról belehajt Albonba Hockenheimben

Motorsport
-
  19.08.01 16:35 Forma1

A Red Bull francia versenyzője körül még mindig sok a pletyka, hiszen nem hozza a várt eredményeket, valamint Max Verstappen nagyon nagy különbséggel veri, de Dr. Helmut Marko kizárta a junior idő előtti távozását. Sőt, ha Pierre Gasly így folytatja tovább, akkor Carlos Sainz megelőzheti őt a McLarennel, mely alapesetben egy sokkal lassabb autót…

A Ferrari kicsivel még mindig jobb lehet a Red Bullnál

Motorsport
-
  19.08.02 14:30 Forma1

Pierre Gasly az eredményeket tekintve még mindig nagyon szenved, ráadásul számára is egy remek lehetőség ment el a Német Nagydíjon, melynek a végén összeütközött a Toro Rosso-Honda újoncával, Alexander Albonnal. A francia kiesett, a thai pályán maradt és 6. lett. Gasly szerint Albon kétszer is bemozdult előtte, de az FIA…