Továbbra is ismeretlen a frankfurti főpályaudvaron történt gyermekgyilkosság háttere

Vásárhely24
-
  19.08.01 07:44 Baleset-bűnügy

Továbbra is ismeretlen a frankfurti főpályaudvaron történt gyermekgyilkosság feltételezett elkövetőjének indítéka, az eritreai származású férfi nem tett vallomást - közölte szerdán a németországi nagyváros ügyészségének szóvivője.

5 kapcsolódó hír

Példás életet élt Svájcban a Frankfurtban embereket a vonat alá lökő férfi

Blikk
-
  19.07.30 18:08 Baleset-bűnügy

Kiderült, hogy az afrikai származású férfi, aki az érkező vonat alá lökött egy nőt és annak 8 éves kisfiát a frankfurti főpályaudvaron, példás életet élt Svájcban.

Frankfurti gyermekgyilkosság: továbbra is a sötétben tapogatózik a rendőrség a tettest illetően

Blikk
-
  19.07.31 21:15 Baleset-bűnügy

Továbbra is ismeretlen a frankfurti főpályaudvaron történt gyermekgyilkosság feltételezett elkövetőjének indítéka, az eritreai származású férfi nem tett vallomást – közölte szerdán a németországi nagyváros ügyészségének szóvivője.

Továbbra is ismeretlen a frankfurti főpályaudvaron történt gyermekgyilkosság háttere

Debreceni Nap
-
  19.07.31 22:20 Baleset-bűnügy

Továbbra is ismeretlen a frankfurti főpályaudvaron történt gyermekgyilkosság feltételezett elkövetőjének indítéka, az eritreai származású férfi nem tett vallomást – közölte szerdán a németországi nagyváros ügyészségének szóvivője. A menedékjoggal Svájcban élő férfi “semmit sem mondott a lehetséges indítékokról, vagy arról, hogy miért jött…

Frankfurti gyermekgyilkosság: az indíték továbbra is ismeretlen

ma.hu
-
  19.07.31 19:31 Baleset-bűnügy

Továbbra is ismeretlen a frankfurti főpályaudvaron történt gyermekgyilkosság feltételezett elkövetőjének indítéka, az eritreai származású férfi nem tett vallomást.

Három gyermeke van a 8 éves kisfiút vonat elé lökő férfinak

Ripost
-
  19.07.31 07:30 Baleset-bűnügy

Németország nem tud felocsúdni abból a borzalomból, ami hétfőn délelőtt történt a frankfurti főpályaudvaron. Egy Svájcban élő, háromgyermekes, afrikai származású apát gyanúsítanak azzal, hogy a vonat elé lökött és megölt egy 8 éves kisfiút. A migráns hallgat, így az indíték továbbra is homályos.