Hatalmas siker az autótámogatás

Lokál
-
  19.07.30 00:01 Belföld

Július 1-jén életbe lépett a kormány hétpontos családvédelmi akciótervéből négy pont, köztük a nagycsaládosok 2,5 milliós autóvásárlási támogatása. Az első hetek tapasztalatai alapján máris óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt. A Lokál összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat az autóvásárlási támogatásról.

10 kapcsolódó hír

Itt van, hogyan juthat új lakásra költhető ingyen milliókhoz

HVG
-
  19.07.30 16:33 Gazdaság

Megjelentek a lakástámogatási tájékoztatók a Pénzügyminisztérium honlapján.

Lakástámogatás: most mindent nyilvánossá tett a kormány

Napi
-
  19.07.30 15:18 Belföld

Már elérhető a Pénzügyminisztérium (PM) honlapján a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató, amelyek a családvédelmi akcióterv keretében júliusban életbe lépett legújabb, kedvező változásokat is tartalmazzák - közölte a PM kedden az MTI-vel.

Fontos részletek a lakástámogatásokról

Azenpenzem
-
  19.07.31 06:34 Gazdaság

A banki ügyintézéshez is fontos részletes tájékoztatókat tett közzé a Pénzügyminisztérium. A szaktárca honlapján elérhető az összes lakáscélú állami támogatás helyeként eddig ismeretlen vagy nem köztudott feltétele. Jó tudni például, hogy csokos ingatlan bejegyezhető vállalkozás székhelyeként.

Már elérhető a PM honlapján a lakástámogatásokról szóló összes tájékoztató

ProfitLine
-
  19.07.31 06:00 Gazdaság

Már elérhető a Pénzügyminisztérium (PM) honlapján a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató, amelyek a családvédelmi akcióterv keretében júliusban életbe lépett legújabb, kedvező változásokat is tartalmazzák - közölte a PM kedden az MTI-vel.

Elérhetők a lakástámogatási tájékoztatók a PM honlapján

Adó
-
  19.07.30 15:26 Gazdaság

Már elérhető a Pénzügyminisztérium (PM) honlapján a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató, amelyek a családvédelmi akcióterv keretében júliusban életbe lépett legújabb, kedvező változásokat is tartalmazzák - közölte a PM kedden.

A lakástámogatási tájékoztatók elérhetők a Pénzügyminisztérium honlapján

hirado.hu
-
  19.07.30 21:52 Gazdaság

Már elérhető a Pénzügyminisztérium (PM) honlapján a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató, amelyek a családvédelmi akcióterv keretében júliusban életbe lépett legújabb, kedvező változásokat is tartalmazzák – közölte a PM.

Már elérhetők a lakástámogatási tájékoztatók

Demokrata
-
  19.07.30 15:52 Belföld

Már elérhető a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató.

Elérhetők a lakástámogatási tájékoztatók a Pénzügyminisztérium honlapján

Körös Hírcentrum
-
  19.07.30 17:06 Megyei

A Pénzügyminisztérium honlapján már elérhető a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató, amelyek a családvédelmi akcióterv keretében júliusban életbe lépett legújabb, kedvező változásokat is tartalmazzák. Az otthonteremtéssel kapcsolatos információk közzétételének célja a gyorsabb banki ügyintézés segítése mellett az,…

Na, most figyeljen: itt a minisztérium tuti tippje arra, hogyan kaphat ingyen milliókat új lakásra

Blikk
-
  19.07.30 15:21 Belföld

Már elérhető a Pénzügyminisztérium (PM) honlapján a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató, amelyek a családvédelmi akcióterv keretében júliusban életbe lépett legújabb, kedvező változásokat is tartalmazzák.

Elérhetők a lakástámogatási tájékoztatók a Pénzügyminisztérium honlapján

Közszolgálat
-
  19.07.30 11:50 Színes

Már elérhető a Pénzügyminisztérium (PM) honlapján a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató, amelyek a családvédelmi akcióterv keretében júliusban életbe ...