Tovább nőtt a foglalkoztatás a második negyedévben

Magyar Nemzet
-
  19.07.29 09:46 Gazdaság

A nők mutatói javultak, miközben a férfiak körében stagnált a munkanélküliség – jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

9 kapcsolódó hír

Heti makronaptár – Kereseti, munkaerőpiaci adatok jönnek a jövő héten

GazdaságPortál
-
  19.07.28 14:10 Gazdaság

Több makrogazdasági adat is megjelenik a jövő héten: a keresetek január-májusi adata, az április-júniusi foglalkoztatottsági és munkanélküliségi adatok mellett közlik a májusi külkereskedelmi forgalomról szóló részletes tájékoztatót is. Hétfőn közli a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a foglalkoztatottság és munkanélküliség április-júniusi alakul

Ennyie dolgoznak az országban – papíron

Propeller
-
  19.07.29 09:40 Belföld

Az április-júniusi időszakban a foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 511 ezer volt, 36 ezerrel több, mint egy évvel korábban, az előző, március-májusi háromhónapos periódusban is átlépte a 4,5 milliót a foglalkoztatottak átlagos létszáma – jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az adatok szerint a második negyedévben…

Egyre többen megyünk a Balatonhoz: ezek a legnépszerűbb települések

Növekedés
-
  19.07.28 04:21 Utazás

Szigliget, Balatonfűzfő, Balatonkenese, Zánka, Balatonvilágos, Szántód, Balatonszárszó, Balatonlelle és Fonyód a leglátogatottabb a magyarok körében - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal friss adataiból.

Nincs már jelentős munkaerő-tartalék Magyarországon

Napi
-
  19.07.29 11:57 Belföld

A munkaerőpiac megmaradt tartalékai már csak igen nehezen mozgósíthatók, így a munkanélküliség csak nagyon lassan csökkenthető tovább - így kommentálták az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn kiadott legfrissebb foglalkoztatási és munkanélküliségi adatait.

Tovább csökkent a munkanélküliség

ProfitLine
-
  19.07.29 12:00 Gazdaság

Az április-júniusi időszakban a munkanélküliek átlagos létszáma 155 ezer, a munkanélküliségi ráta 3,3 százalék volt, ami újabb rekord az egy hónappal korábbi 3,4 százalék után. A nők mutatói javultak, miközben a férfiak körében stagnált a munkanélküliség - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Itt az újabb rekord, több mint 4,5 millióan dolgoznak

Infostart
-
  19.07.29 12:52 Gazdaság

Csökkent a munkanélküliség és tovább nőtt a foglalkoztatás a második negyedévben, derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfői jelentéséből.

A munkanélküliség 3,3%-ra süllyedt

Gondola
-
  19.07.29 10:52 Belföld

Az április-júniusi időszakban a foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 511 ezer volt, 36 ezerrel több, mint egy évvel korábban.

Csökkent a munkanélküliség a második negyedévre

OrientPress
-
  19.07.29 12:00 Belföld

Az április-júniusi időszakban a munkanélküliek átlagos létszáma 155 ezer, a munkanélküliségi ráta 3,3 százalék volt, ami újabb rekord az egy hónappal korábbi 3,4 százalék után. A nők mutatói javultak, miközben a férfiak körében stagnált a munkanélküliség – jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (Ksh).

Lassan kifogyunk a még mozgósítható munkaerőből

Debreceni Nap
-
  19.07.29 11:51 Belföld

A munkaerőpiac megmaradt tartalékai már csak igen nehezen mozgósíthatók, így a munkanélküliség csak nagyon lassan csökkenthető tovább – így kommentálták az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn kiadott legfrissebb foglalkoztatási és munkanélküliségi adatait. A KSH jelentés szerint az április-júniusi…