Füstölgés: Már a WHO szerint is káros az egészségre az elektromos cigaretta

Biztosító Magazin
-
  19.07.28 08:06 Gazdaság

Az elektronikus cigaretta kétségkívül káros az egészségre, és szabályozni kell használatát - olvasható az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken közzétett jelentésében, amely egyben nem tanácsolja az e-cigarettát azoknak, akik le akarnak szokni a dohányzásról.

4 kapcsolódó hír

Az elektromos cigaretta károsítja az agyat és szívbetegséget okoz

Librarius
-
  19.07.28 13:59 Életmód

Az elektronikus cigaretta kétségkívül káros az egészségre, és szabályozni kell használatát – olvasható az Egészségügyi Világszervezet (Who) pénteken közzétett jelentésében, amely egyben nem tanácsolja az e-cigarettát azoknak, akik le akarnak szokni a dohányzásról. A világszervezet hetedik jelentése “a globális dohányzási járványról” kiemeli,…

Ez az oka, amiért 40 másodpercenként meghal valaki a világon

Női NetCafe
-
  19.07.28 16:00 Egészség

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb jelentése szerint 40 másodpercenként önkezével véget vet valaki az életének a világon.

A WHO szerint az elektromos cigaretta káros az egészségre

Kanizsa Újság
-
  19.07.28 08:35 Színes

Az elektronikus cigaretta kétségkívül káros az egészségre, és szabályozni kell használatát - olvasható az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentésében, amely egyben nem tanácsolja az e-cigarettát azoknak, akik le akarnak szokni a dohányzásról.

WHO: káros az egészségre az elektromos cigaretta

MedicalOnline
-
  19.07.29 05:30 Egészség

Az elektronikus cigaretta kétségkívül káros az egészségre, és szabályozni kell használatát – olvasható WHO friss jelentésében.