Akadoznak a mobilhívások: egy munkagép átvágta a Vodafone egyik kábelét

Pénzcentrum
-
  19.07.25 15:45 Belföld

Hálózati problémákat okozott a Vodafone szolgáltatásában csütörtökön délelőtt, hogy egy munkagép átvágott egy, a hálózatot kiszolgáló kábelt,  Emiatt akadozhatnak a hívások a Telenor felé - közölte a Vodafone csütörtökön. A...

6 kapcsolódó hír

Hálózati problémák a Vodafone-nál

Napi
-
  19.07.25 13:11 Mobiltech

Hálózati problémákat okozott a Vodafone szolgáltatásában csütörtökön délelőtt, hogy egy munkagép átvágott egy, a hálózatot kiszolgáló üvegszálas kábelt, emiatt akadozhatnak a hívások a Telenor felé - közölte a Vodafone az MTI érdeklődésére.

Gondok vannak a Vodafone hálózatában

Hírklikk
-
  19.07.25 15:25 Belföld

Hálózati problémákat okozott a Vodafone szolgáltatásában csütörtökön délelőtt, hogy egy munkagép átvágott egy, a hálózatot kiszolgáló kábelt, emiatt akadozhatnak a hívások a Telenor felé - közölte a Vodafone csütörtökön.

Hálózati problémák a Vodafone-nál kábelvágás miatt

Huawei blog
-
  19.07.25 11:06 Mobiltech

A Vodafone hálózatában probléma lépett fel, ezért okozhat gondot a telefonálás. A HVG közölte, majd a Vodafone megerősítette, hogy egy munkagép átvágott egy mobilkommunikációs hálózatot kiszolgáló kábelt, amely miatt akadozhatnak egyes esetekben a szolgáltatások. Egyes információk szerint a Vodafone hálózatról, Telenor…

Akadozik a Vodafone szolgáltatása, ez az oka

Debreceni Nap
-
  19.07.25 14:57 Belföld

Hálózati problémákat okozott a Vodafone szolgáltatásában csütörtökön délelőtt, hogy egy munkagép átvágott egy, a hálózatot kiszolgáló kábelt, emiatt akadozhatnak a hívások a Telenor felé – közölte a Vodafone csütörtökön. A szolgáltató és alvállalkozójának szakemberei már dolgoznak a hiba elhárításán.

Gondok vannak a vodafone-os hívásokkal

Cívishír
-
  19.07.25 14:25 Megyei

Elvágtak egy kábelt. 

Kábelátvágás miatt akadozik a szolgáltatás a Vodafone-nál

Nyugat
-
  19.07.25 12:50 Megyei

Hálózati problémákat okozott a Vodafone szolgáltatásában csütörtökön délelőtt, hogy egy munkagép átvágott egy, a hálózatot kiszolgáló kábelt, emiatt akadozhatnak a hívások a Telenor felé - közölte a Vodafone az MTI érdeklődésére csütörtökön.