Háromszor kísérelt meg öngyilkosságot a börtönben a terrorizmussal vádolt Hasszán F.

HVG
-
  19.07.23 05:15 Baleset-bűnügy

Kanállal és lepedővel próbált öngyilkosságot elkövetni a terrorizmussal vádolt Hasszán F. – értesült a hvg.hu. Bár az összes részlet még nem szivárgott ki, információnkat a vádlott ügyvédje megerősítette. Kelen László a hvg.hu-nak azt mondta: védence nincs jól a börtönben.

12 kapcsolódó hír

Háromszor próbált öngyilkos lenni Hasszán F. a börtönben

ATV
-
  19.07.23 07:05 Baleset-bűnügy

A Budapesten elfogott, terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi letartóztatását hétfőn ismét meghosszabbította a Fővárosi Törvényszék.

Kokainnal csalta el a magyar vállalkozót a csantavéri bérgyilkos, de csak porcukor volt a csomagokban

168 Óra Online
-
  19.07.22 16:18 Baleset-bűnügy

A Budai Központi Kerületi Bíróság múlt szombaton egy hónapra elrendelte D. Csaba letartóztatását. A férfi ellen Magyarországon és Hollandiában elkövetett emberölés miatt volt érvényben hazai és nemzetközi elfogatóparancs. D. Csabát márciusban Prágában fogták el, majd a cseh hatóságok átadták Magyarországnak.

Letartóztatták a Prágában elfogott magyar bérgyilkost

Jogászvilág
-
  19.07.22 14:18 Baleset-bűnügy

A Budai Központi Kerületi Bíróság 2019. július 20-án egy hónapra elrendelte annak a terheltnek a letartóztatását, aki ellen Magyarországon és Hollandiában elkövetett emberölés miatt volt érvényben hazai és nemzetközi elfogatóparancs. A férfit ez év márciusában fogták el Prágában, majd a cseh hatóságok átadták Magyarországnak.

Egy gyilkosságot beismert a vajdasági bérgyilkos

Infostart
-
  19.07.22 15:51 Baleset-bűnügy

Beismert egy gyilkosságot a terhére rótt cselekmények közül az a Prágában elfogott férfi, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett - közölte a Fővárosi Törvényszék.

Háromszor kísérelt meg öngyilkosságot a börtönben az Isis-terrorista

Blikk
-
  19.07.23 07:40 Baleset-bűnügy

Gondok vannak a börtönben F. Hasszánnal: a minősített emberöléssel, terrorcselekménnyel és terrorcselekmény előkészületével gyanúsított szír férfi háromszor is öngyilkos próbált lenni.

F. Hasszán háromszor próbált öngyilkos lenni a börtönben

BorsOnline
-
  19.07.23 10:31 Baleset-bűnügy

Kanállal és lepedővel próbált öngyilkosságot elkövetni a terrorizmussal vádolt F.

Fővárosi Törvényszék: beismert egy gyilkosságot a Prágában elfogott férfi

Debreceni Nap
-
  19.07.23 00:17 Baleset-bűnügy

Beismert egy gyilkosságot a terhére rótt cselekmények közül az a Prágában elfogott férfi, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett – tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék hétfőn az MTI-t. A beismert gyilkossággal kapcsolatban jogos védelemre hivatkozott a gyanúsított ügyvédje – írták. D. Csabát nemzetközi elfogatóparancs alapján március…

Egy újabb pécsi drogdílert küldött előzetesbe a bíróság

Pécsi Újság
-
  19.07.23 09:32 Baleset-bűnügy

A Pécsi Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy gyanúsított letartóztatását jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt.    A rendelkezésére álló adatok szerint a gyanúsított férfi közelebbről nem tisztázható időponttól, de legalább 2019. január 16. napjától kezdődően elfogásának napjáig…

Háromszor kísérelt meg öngyilkosságot a börtönben Hasszán F.

Népszava
-
  19.07.23 09:10 Baleset-bűnügy

Ügyvédje szerint a férfi a börtönbeli állapotok és a kialakult „sötét gondolatok” miatt kísérelt meg öngyilkosságot.

Magának adott fel csomagként drogokat egy pécsi férfi

Pécsi Újság
-
  19.07.22 13:28 Baleset-bűnügy

Pécsi Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy férfi letartóztatását különösen jelentős mennyiségű kábítószerre tartással elkövetett kábítószer birtoklás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.    A rendelkezésére álló adatok szerint a gyanúsított férfi 2019. július 13-án délelőtt csomagszállítást rendelt meg Hollandiából…

Négy kondorosi férfit tartóztattak le kábítószer-kereskedelem miatt

A Békés Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette, valamint forgalomba hozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt kezdeményezte négy kondorosi férfi letartóztatását, akik termelték és árulták is a kábítószert. A nyomozás adatai alapján az állapítható…

Pécsett értékesítette tovább a kábítószert egy férfi

Bama
-
  19.07.23 09:52 Baleset-bűnügy

A Pécsi Járásbíróság július 19-én egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.