Thor 4: Valkűr lesz az MCU első nyíltan Lgbtq karaktere

Mafab
-
  19.07.22 16:30 Film

A rajongók számos újdonságot megtudhattak az idei San Diegó-i Comic Conon a jövőben várható Marvel filmekről. A filmes univerzum ugyanis hamarosan a negyedik fázisba lép, amelynek egyik darabja a Tho...

5 kapcsolódó hír

Brutális tervekkel állt elő a Marvel

MMonline
-
  19.07.22 08:23 Film

A Bosszúállók: Végjáték hatalmas sikere után sem lassít a Marvel Studios, a hétvégén a San Diego Comic Conon jelentették be a következő két évre vonatkozó terveiket és ezek alapján igazán izgalmas időszakra számíthatnak a rajongók. Jövő tavasszal érkezik az önálló Fekete Özvegy film és visszatér Natalie Portman is a Marvel Cinematic…

[SDCC2019] Minden, amit a 10 új Marvel filmes és tévés projektről tudni érdemes

IGN
-
  19.07.21 09:24 Film

5 film, 5 sorozat, végtelen móka Hogy szépen fogalmazzunk, Kevin Feige nem sz*rral gurigázott a Comic-Con 2019-es Marvel paneljén: nem kevesebb, mint tíz filmes és tévés projektet jelentett be az elkövetkező két évre. Ezekről gyűjtöttünk össze a legfontosabb tudnivalókat.

Igazából már a Marvel Filmes Univerzum 5. fázisának filmjeit is bejelentették?

GameStar
-
  19.07.22 07:48 Film

Kevin Feige megerősítette, hogy az MCU negyedik fázisa tényleg csak két évet ölel majd fel, tehát a még korai stádiumban lévő, de a Comic-Conon már belengetett pár mozi az ötödik fázisra fog csúszni.

Jön a Guardians 3, de csak a Suicide Squad 2 után

Gamekapocs
-
  19.07.22 17:00 Gaming

Az idei Comic-Conon végre fény derült a Marvel-filmek negyedik fázisához tartozó címekre, de a Guardians of the Galaxy 3 nem szerepelt a listán. James Gunn biztosított mindenkit: a film elkészül, amint a redező végez a mostani munkájával.

Kiderült a Marvel összes titka: ezek a filmek és sorozatok jönnek a következő években

Noizz
-
  19.07.22 16:36 Film

A Marvel idén is szinte felrobbantotta a Comic Cont, és mikor a producer, Kevin Feige prezentálta a következő évek alkotásait, akkor az összes rajongó csak kapkodni tudott a levegőért, annyi meglepetés volt.