Ángyán-jelentés: Bács-Kiskunban is a módosabbak jártak jól az állami földárveréseken, köztük fide…

168 Óra Online
-
  19.07.22 13:24 Belföld

Az állami földek csupán közel 15 százalékának kikiáltási ára maradt 5 millió forint alatt a Bács-Kiskun megyei állami földárverések során, ez pedig nem a kisebb családi gazdaságoknak kedvezett, szemben a kormány állításaival – összegezhető Ángyán József volt agrárállamtitkár hvg.hu-n megjelentetett újabb jelentése.

6 kapcsolódó hír

Ángyán: Bács-Kiskunban is történetek furcsaságok a földárveréseken

Agrárszektor
-
  19.07.22 09:12 Mezőgazdaság

Ángyán József egykori földművelésügyi államtitkár már több megye földárverési eredményeit elemezte, most Bács-Kiskun megye adatait dolgozta fel. A hvg.hu vette észre észre, hogy hosszú szünet ismét publikál a szakember, akit leginkább a kishantosi ökogazdaság melletti kiállása miatt ismerhet a szélesebb közönség.

Új Ángyán-jelentés Bácskából: van, aki a semmiből lett földbirtokos

HVG
-
  19.07.22 05:55 Gazdaság

Több esetben is átlépték a fölvásárlás törvényben megszabott határait, egy polgármester családja egy csapásra földbirtokos lett. Most Bács-Kiskun megye földárveréseit elemezte Ángyán József.

Bács-Kiskunban sem azé a föld, aki megműveli

Hírklikk
-
  19.07.22 12:18 Belföld

Ezúttal Bács-Kiskun megye visszás földbérleti pályázatait tárta fel Ángyán József, az előző Orbán-kormány volt parlamenti államtitkára.

Ángyán József újabb jelentése: Bács-Kiskunban is a NER-lovagoké lett a föld

Magyar Narancs
-
  19.07.22 10:42 Vélemény

Ennyit arról, hogy a helyi fiatal családoknak adták a földet.

Ángyán József újabb jelentése: Bács-Kiskunban sem azé lett a föld, akik megműveli

Népszava
-
  19.07.22 07:00 Belföld

Ezúttal Bács-Kiskun megye visszás földbérleti pályázatait tárta fel Ángyán József, az előző Orbán-kormány volt parlamenti államtitkára.

Kiteregetett: botrányjelentést írt a Fidesz korábbi államtitkára- kiderültek a furcsa ügyletek

HírHugó
-
  19.07.22 12:47 Vélemény

A HVG. hu-n jelent meg a Fidesz korábbi államtitkárának, Ángyán Józsefnek egy botrányjelentése, most Bács-Kiskun megye földárveréseit elemezte a korábbi fideszes politikus. Kiderült, hogy egy polgármester családja egy csapásra földbirtokos lett. Az egykori földművelésügyi államtitkár minden egyes elemzése azt támasztja alá, hogy a 2012-13-as…