Jogtalanul fosztotta meg Szombathelyen a fideszes polgármester a Fidesztől elfordult alpolgármest…

168 Óra Online
-
  19.07.22 17:34 Belföld

A bíróság szerint Puskás Tivadar polgármester (Fidesz) nem foszthatta volna meg Molnár Miklós alpolgármestert (Pro Savaria Egyesület) a fizetésétől, miután az a rabszolgatörvény miatt elfordult a Fidesztől és az ellenzékkel szövetségben kezdett el politizálni – derült az ugytudjuk.hu Molnár hétfői sajtótájékoztatójáról közölt…

5 kapcsolódó hír

Bíróság: jogot sértett a fideszes polgármester

24.hu
-
  19.07.22 17:15 Belföld

A fideszes Puskás Tivadarnak már papírja van róla, hogy jogszerűtlenül vette el alpolgármestere fizetésének jelentős részét.

Molnár várta az ítéletet – a Fidesz szerint nem érdemel fizetést

Vaol
-
  19.07.22 16:53 Megyei

Sajtótájékoztatón hozta a nyilvánosság tudomására Molnár Miklós (Pro Savaria) hétfőn, hogy a Szombathelyi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság három hivatásos bíróból álló tanácsa tárgyaláson kívül megsemmisítette dr. Puskás Tivadar polgármester munkáltatói intézkedését.

A bíróság kimondta: törvénytelenül mentette fel a fideszes polgármester a független helyettesét

Magyar Narancs
-
  19.07.22 16:50 Belföld

Jogszerűtlenül fosztotta meg Szombathely polgármestere, Puskás Tivadar Molnár Miklós gazdaságért és pénzügyekért felelős alpolgármestert jogkörétől és hatásköreitől – mondta ki a Szombathelyi Közigazgatás és Munkaügyi Bíróság.

Döntött a bíróság, Puskás Tivadar törvényt sértett, amikor elvette Molnár Miklós alpolgármester hatásköreit és tisztelet…

Nyugat
-
  19.07.22 16:37 Megyei

Molnár Miklós sajtótájékoztatóján felszólította a szombathelyi polgármestert, gondolkodjon el, hogy felelősen el tudja-e látni a feladatát.