Ferencvárosban is képtelen összefogni az ellenzék

Magyar Nemzet
-
  19.07.22 08:48 Belföld

Bár Karácsony Gergely a napokban újra azt állította, hogy Budapest mind a huszonhárom kerületében egy kihívója lesz a Fidesz jelöltjének, a valóság ismét megcáfolta szavait.

5 kapcsolódó hír

Ferencvárosban is képtelen összefogni az ellenzék

HírTV
-
  19.07.22 09:23 Vélemény

Ferencváros mellett továbbá Zuglóban, Erzsébetvárosban, Csepelen, Újpesten és az V. kerületben is egymással hadakoznak az ellenzéki pártok.

Itt az újabb teljes ellenzéki összefogás

ATV
-
  19.07.21 13:15 Belföld

Pomázon is egy jelölt fogja megméretni magát a kormánypárti kihívóval szemben az őszi önkormányzati válaszátsokon - írja a Mérce.

Karácsony Gergely nekiment Tarlósnak: erre biztosan nem mer válaszolni Orbán fővárosi helytartója

BalraMagyar
-
  19.07.21 12:57 Vélemény

Az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje hétfői, XV. kerületi sajtótájékoztatóján azt mondta, ahogy a 2002-es választás előtt a hatalmon lévők “dobra akartak verni” 12 állami gazdaságot, úgy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő most 12 milliárd forint értékű vagyont akar kiárusítani Budapesten. Rózsadombi villák, Andrássy úti paloták kerülhetnek…

Pomázon Vicsi bukni fog!

OLKT
-
  19.07.21 21:03 Vélemény

Az ellenzéki pártok is a Közösen a Városunkért Egyesületet, és annak polgármesterjelöltjét, a volt önkéntes tűzoltó-parancsnok Leidinger Istvánt támogatják. Több település mellett Pomázon is egy jelölt fogja megméretni magát a kormánypárti kihívóval szemben – értesült a Mérce.hu. A helyi ellenzéki pártok több egyeztetés során tavaly…

Országszerte kudarc a nagy ellenzéki összeborulás

Promenad
-
  19.07.21 12:32 Megyei

Bár már jó ideje azt hajtogatják az ellenzéki politikusok – élükön az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltjével, Karácsony Gergely – hogy összefogva legyőzhetik a Fideszt az őszi önkormányzati választásokon – ez a bizonyos nagy összefogás valahogy nem sok helyen akar összejönni - közölte a Magyar Hírlap.hu.