Az NMHH kiírta az 5G pályázatot

Media1
-
  19.07.18 15:11 Mobiltech

Augusztus 8-ig lehet jelentkezni 5G frekvenciákért. A hatóság a pályázati kiírás szövegén változtatott a korábban közzétett tervezethez képest, de állítólag nem jelentősen.

12 kapcsolódó hír

NMHH: augusztus 8-án lehet jelentkezni az 5G-s frekvenciákért

Az Üzlet
-
  19.07.18 15:34 Cégvilág

Augusztus 8-án nyújthatják be a jelentkezésüket szolgáltatók az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésére.  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közzétette honlapján a technológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák árverésének részleteit tartalmazó…

Hibás korhatár-besorolás miatt büntették a TV2-t

Napi
-
  19.07.19 10:15 Cégvilág

Megbüntette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a TV2-t helytelen korhatár-besorolás miatt - adta hírül a hatóság.

Balatoni és győri frekvenciához jutott a Karc FM

MMonline
-
  19.07.19 10:26 Média

Számos, rádiós frekvenciákat érintő kérdésekben hozott döntést a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A Balatonfüred 96,2 MHz helyi és a Győr 88,1 MHz körzeti frekvenciák közösségi használatára kiírt pályázati eljárások nyertese mindkét esetben a Karc FM Média Kft. lett, amely vételkörzet-bővítésként használja majd a…

Nemsokára lehet jelentkezni az 5G-re – kiírták a pályázatot

autopro
-
  19.07.18 16:02 

A piaci szereplők észrevételeit is figyelembe véve a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) véglegesítette és közzétette honlapján az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák árverésének részleteit tartalmazó dokumentációt. A…

Augusztus 8-án lehet jelentkezni az 5G-s frekvenciákért

hirado.hu
-
  19.07.18 16:07 Gazdaság

A szolgáltatók augusztus 8-án nyújthatják be a jelentkezésüket – közölte NMHH Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel.

Nmhh: indul az eljárás – augusztus 8-án lehet jelentkezni az 5G-s frekvenciákért

Prim Online
-
  19.07.19 12:54 Infotech

A piaci szereplők észrevételeit is figyelembe véve a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) július 18-án véglegesítette és közzétette honlapján az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák árverésének részleteit tartalmazó dokumentációt.

Augusztus 8-án lehet jelentkezni az 5G-s frekvenciákért

Computerworld
-
  19.07.19 11:59 Infotech

A piaci szereplők észrevételeit is figyelembe véve a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) július 18-án véglegesítette és közzétette honlapján az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák árverésének részleteit tartalmazó dokumentációt.

Augusztus 8-án lehet jelentkezni az 5G-s frekvenciákért

KamaraOnline
-
  19.07.19 11:21 Gazdaság

A piaci szereplők észrevételeit is figyelembe véve az NMHH véglegesítette és közzétette honlapján az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák árverésének részleteit tartalmazó dokumentációt.

Csaknem 3 milliós bírságot szabtak ki a Tv2-re

Blikk
-
  19.07.19 10:54 Belföld

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt – tájékoztatta a pénteken az MTI-t a testület, amely a rádiós frekvenciákkal kapcsolatos döntéseiről is beszámolt.

Kiírták az 5G pályázatot – Augusztus 8-án lehet jelentkezni a frekvenciákért

Népszava
-
  19.07.18 16:04 Gazdaság

A tervek szerint az árverési eljárást lezáró döntését október közepén hozzák nyilvánosságra.

Augusztus 8-án lehet jelentkezni a magyarországi 5G-s frekvenciákért

SG
-
  19.07.18 15:17 Infotech

Az NMHH közzétette honlapján az 5G mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák árverésének részleteit tartalmazó dokumentációt.