Magyarország megint megtrollkodott egy uniós nyilatkozatot

HVG
-
  19.07.18 17:13 Gazdaság

Megoldást kerestek az uniós belügyminiszterek, hogy ne fulladjanak meg a menekültek, a V4-ek inkább vétóztak.

7 kapcsolódó hír

Belügyminisztérium: A V4-ek elutasították az NGO-hajók által szállított bevándorlók elosztását

Magyar Nemzet
-
  19.07.18 19:47 Külföld

Kontrát Károly államtitkár megdöbbentőnek nevezte, hogy a bevándorláspártiak újabb és újabb kísérletet tesznek arra, hogy saját akaratukat és a migránsok betelepítését rákényszerítsék a tagállamokra.

Íme a V4-ek álláspontja a Földközi-tengerből kimentett menekültekről

Propeller
-
  19.07.18 20:01 Külföld

A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös nyilatkozatban mondják ki: a tagállamok vállalják a Földközi-tengeren működő NGO-hajók által Afrikából Európába szállított migránsok szétosztását – közölte a Belügyminisztérium. A közlemény szerint a…

A V4-ek elutasították a Soros-hajók által szállított migránsok elosztását

888
-
  19.07.18 20:00 Külföld

A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös nyilatkozatban mondják ki: a tagállamok vállalják a Földközi-tengeren működő NGO-hajók által Afrikából Európába szállított migránsok szétosztását – közölte a Belügyminisztérium (BM) az MTI-vel.

Orbánék szerint inkább fulladjanak a vízbe

OLKT
-
  19.07.19 09:11 Belföld

Magyarország megvétózta a tengerbe zuhant menekültek kimentését! Megvétózták az Eu-tagországok belügyminisztereinek közös nyilatkozatát a V4 tagállamai, köztük Magyarország – közölte a Belügyminisztérium. Tehát, ha egy menekültekkel teli csónak felborul, Orbánék szerint fulladjon bele mindenki a vízbe, úgy hogy azt se lehet tudni…

Magyarország lényegében arra szavazott, hogy a menekültek inkább fulladjanak a tengerbe

Népszava
-
  19.07.18 17:41 Belföld

Önkénteseket keresett az EU, akik között el lehetne osztani a tengerből mentett menekülteket. A V4-ek megfúrták a közös nyilatkozatot, és büszkék is rá.

Büszkén gyilkolni, büszkén éheztetni

Mérce
-
  19.07.18 20:17 Vélemény

Magyarország kormánya ma este nem sokkal 8 óra után büszkén bejelentette: megvétózta a visegrádi négyekkel közösen, hogy terv készüljön arról, hogy ne fulladjanak meg a menekültek a Földközi-tengeren.