Százmilliókból kutathatnak Miskolcon

Magyar Nemzet
-
  19.07.18 07:05 Belföld

A pénzt olyan kutatásokra és fejlesztésekre használják fel, amelyek a felszín alatti természeti erőforrások hatékonyabb kiaknázását célozzák – közölte az egyetem vezetése.

6 kapcsolódó hír

Pályázat a versenyképességért

HírTV
-
  19.07.17 15:23 Vélemény

Négyszázmillió forint támogatást kapott a Miskolci Egyetem a felszín alatti természeti erőforrások hatékonyabb kiaknázására és hasznosítására.

Erősítik a kutatás-fejlesztést a Miskolci Egyetemen

autopro
-
  19.07.17 15:23 Autó-motor

Négyszázmillió forint támogatást nyert el a Miskolci Egyetem a felszín alatti természeti erőforrások hatékonyabb kiaknázása és hasznosítása pályázatával a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal tématerületi kiválósági programján.

Négyszázmillió forint támogatást nyert el a Miskolci Egyetem

hirado.hu
-
  19.07.17 13:40 Gazdaság

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal tématerületi kiválósági programján.

Kiválósági programon nyert el támogatást a Miskolci Egyetem

IT Business
-
  19.07.17 17:11 Infotech

Négyszázmillió forint támogatást nyert el a Miskolci Egyetem a felszín alatti természeti erőforrások hatékonyabb kiaknázása és hasznosítása pályázatával a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) tématerületi kiválósági programján.

Megérdemelt támogatásban részesült a Miskolci Egyetem

VG
-
  19.07.17 15:15 Karrier

Négyszázmillió forint támogatást nyert el a Miskolci Egyetem a felszín alatti természeti erőforrások hatékonyabb kiaknázására beadott pályázatával.

Negyvenöt milliárd forint vár a kkv-kre

Trademagazin
-
  19.07.17 10:12 Gazdaság

Hamarosan pályázható a piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatására kiírt 45 milliárdos felhívás – írja a piacesprofit.hu. Nagy várakozás övezi a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal idei legnagyobb volumenű,