50 millió demenciával élő emberen segíthet a magyar csapat fejlesztése

StartUP!
-
  19.07.17 11:43 Cégvilág

Szuper eredményesen szerepelt a Drukka Digitals a németországi Digital Health Challenge elnevezésű nemzetközi egészségtechnológiai versenyen. Az iparág egyik legnevesebb európai hackathonján a magyar a csapat elnyerte a legjobb prototípusért járó díjat a demenciában szenvedők életét megkönnyítő okos otthon megoldással.

5 kapcsolódó hír

Demenciában szenvedőket segítő megoldást díjaztak

MMonline
-
  19.07.17 08:34 Gazdaság

Rangos díjat söpört be a Drukka Digitals a németországi Digital Health Challenge elnevezésű nemzetközi egészségtechnológiai versenyen. Az iparág egyik legnevesebb európai hackathonján a magyar a csapat elnyerte a legjobb prototípusért járó díjat a demenciában szenvedők életét megkönnyítő okos otthon megoldással. A Digital Health…

Könnyebbé tennék a demenciában szenvedők életét magyar fejlesztők

hirado.hu
-
  19.07.17 09:01 Tudomány

Rangos díjat söpörtek be Németországban.

A demenciában élőkön segíthetne egy magyar okos megoldás

MedicalOnline
-
  19.07.17 09:58 Infotech

Rangos díjat nyert a Drukka Digitals a németországi Digital Health Challenge elnevezésű nemzetközi egészségtechnológiai versenyen.

Nemzetközi díjat nyert a Drukka Digitals

Prim Online
-
  19.07.17 18:12 Infotech

Rangos díjat söpört be a Drukka Digitals a németországi Digital Health Challenge elnevezésű nemzetközi egészségtechnológiai versenyen. Az iparág egyik legnevesebb európai hackathon-ján a magyar a csapat elnyerte a legjobb prototípusért járó díjat a demenciában szenvedők életét megkönnyítő okos otthon megoldással.