Kapcsolódó megyék

Tőzsdenyitás előtt – Kis emelkedéssel nyithat a magyar tőzsde

GazdaságPortál
-
  19.07.16 08:46 Pénzügy

Enyhe emelkedéssel nyithat kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT), és nem várható jelentős elmozdulás a nap folyamán sem az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. Varga Zoltán MTI-nek küldött kommentárja szerint nem várható túl nagy izgalom a tőzsdén. Kis mozgások várhatóak a részvénypiacon, a nemzetközi befektetői…

4 kapcsolódó hír

Tőzsdenyitás előtt – Iránykeresés és semleges kereskedés várható

GazdaságPortál
-
  19.07.17 08:49 Pénzügy

Iránykeresés, semleges, enyhén negatív kereskedés várható szerdán a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT). Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője az MTI-nek elmondta, semleges, enyhén negatív hangulatban, a keddi értékek körül várható a kereskedés szerdán a BÉT-en. A vezető elemző szerint a hazai részvénypiacon nyári…

BÉT – Iránykeresés és semleges kereskedés várható

Az Üzlet
-
  19.07.17 08:54 Gazdaság

Iránykeresés, semleges, enyhén negatív kereskedés várható szerdán a Budapesti Értéktőzsdén. The post BÉT – Iránykeresés és semleges kereskedés várható appeared first on AzÜzlet.

Lagymatag nap jöhet a BÉT-en

Napi
-
  19.07.16 08:58 Pénzügy

Enyhe emelkedéssel nyithat kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT), és nem várható jelentős elmozdulás a nap folyamán sem az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője, Varga Zoltán szerint szerint - írja az MTI.

Mi várható a tőzsdén?

ProfitLine
-
  19.07.16 10:00 Gazdaság

Enyhe emelkedéssel nyithat kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT), és nem várható jelentős elmozdulás a nap folyamán sem az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.