A cukros üdítőitalok növelhetik a rák kockázatát

Lokál
-
  19.07.15 00:01 Életmód

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát egy nagyszabású, hosszú időn át tartó vizsgálat eredményei alapján - írta a BBC hírportálja.

4 kapcsolódó hír

Egy kutatás szerint a gyümölcslé majdnem olyan káros, mint a kóla

Borsod24
-
  19.07.15 15:38 Megyei

A cukros üdítők fogyasztása, ideértve a gyümölcsleveket is, növelheti a rák kialakulásának kockázatát – írja a Guardian. A lap által hivatkozott francia kutatás az első, amely egyértelmű kapcsolatot állapított meg a cukor és a rák között. A cukros üdítőket, mint például a kólát, limonádét és energiaitalt, már kötötték az elhízáshoz, ami a rák egyik

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát

Családháló
-
  19.07.15 06:00 Egészség

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát egy nagyszabású, hosszú időn át tartó vizsgálat eredményei alapján - írta a BBC hírportálja.

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát

KadarkaNet
-
  19.07.14 22:19 Megyei

2019.07.15. A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát egy nagyszabású, hosszú időn át tartó vizsgálat eredményei alapján – írta a BBC hírportálja. A British Medical Journal friss számában megjelent tanulmány készítői, a párizsi Sorbonne Egyetem kutatói több mint 100 ezer embert követtek nyomon öt éven át. Azt tekintették…

Ha teheted, kerüld el: ez az ital növelheti a rák kialakulásának esélyét

HelloVidék
-
  19.07.14 11:00 Életmód

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát egy nagyszabású, hosszú időn át tartó vizsgálat eredményei alapján - írta a BBC hírportálja.