Novák: Segítjük a fiatalokat az életkezdésben

Mandiner
-
  19.07.13 10:05 Belföld

Novák Katalin szerint a kormány arra törekszik, hogy segíteni tudjon azoknak a fiataloknak, akikben érik az elhatározás a gyermekvállalásra, és anyagi biztonságérzetet szeretnének.

3 kapcsolódó hír

A családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét

Lokál
-
  19.07.13 09:48 Belföld

A július 1-jén elindított családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét, és segíti a fiatalokat az életkezdésben - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Mediaworks vidéki napilapjaiban szombaton megjelent interjúban.

Két hét alatt kétezer-ötszázan éltek a jelzáloghitel elengedésének lehetőségével

ProfitLine
-
  19.07.13 20:30 Gazdaság

Két hét alatt kétezer-ötszázan éltek a családvédelmi akciótervben kibővített jelzáloghitel-elengedés lehetőségével, korábban másfél év alatt volt annyi igénylés, mint most az elmúlt két hétben - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Novák Katalin elkezdett Gyurcsányozni

OLKT
-
  19.07.14 09:12 Belföld

“Az ellenzék, élén Gyurcsány Ferenccel ma ugyanolyan családellenes politikát folytatna, mint korábban. Erre nem vevők az emberek” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Mediaworks vidéki napilapjaiban szombaton megjelent interjúban. Novák Katalin hozzátette: ők elvettek, mi…