Novák Katalin: Gyurcsányék elvettek, mi visszaadjuk

Hírklikk
-
  19.07.13 13:29 Belföld

"Az ellenzék, élén Gyurcsány Ferenccel ma ugyanolyan családellenes politikát folytatna, mint korábban. Erre nem vevők az emberek" - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Mediaworks vidéki napilapjaiban szombaton megjelent interjúban.

3 kapcsolódó hír

Novák Katalin: A családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét

BorsOnline
-
  19.07.13 10:36 Belföld

- A július 1-jén elindított családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét, és segíti a fiatalokat az életkezdésben - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Mediaworks vidéki napilapjaiban szombaton megjelent interjúban.

Novák Katalin: a családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét

SzegedMa
-
  19.07.13 08:09 Megyei

A július 1-jén elindított családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét, és segíti a fiatalokat az életkezdésben – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. Novák Katalin hangsúlyozta, a kormány arra törekszik, hogy segíteni tudjon azoknak a fiataloknak, akikben “érik…

Családbarát munkahely - Oklevelet vehetett át a Pápai Tankerületi Központ

infoVáros
-
  19.07.13 05:00 Megyei

Csütörtökön vehette át az oklevelet Egyházi Andrea tankerületi igazgató, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkártól.