A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát

Vital
-
  19.07.12 14:09 Egészség

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát egy nagyszabású, hosszú időn át tartó vizsgálat eredményei alapján.

4 kapcsolódó hír

Növelheti a rák kockázatát a cukros üdítőitalok fogyasztása

hirado.hu
-
  19.07.12 06:22 Életmód

A mesterséges édesítővel készült italoknál nem találtak összefüggést.

Összefüggést találtak a cukros üdítők fogyasztása és a rák között

Qubit
-
  19.07.12 12:01 Tudomány

Egy a Sorbonne-on végzett kutatás százezer ember életét követte nyomon öt éven keresztül, és gyanús, hogy a magasabb vércukorszint hajlamosabbá tehet a rákos megbetegedésre. A tanulmány szerint azoknál, akik heti két doboz kólát isznak, 18 százalékkal nő a rák kockázata.

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát

Közszolgálat
-
  19.07.12 20:56 Színes

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát egy nagyszabású, hosszú időn át tartó vizsgálat eredményei alapján – írta a ...

Növelheti a rák kockázatát a cukros üdítőitalok fogyasztása

Vásárhely24
-
  19.07.12 13:17 Egészség

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát egy nagyszabású, hosszú időn át tartó vizsgálat eredményei alapján – írja a hirado.hu a BBC hírportálra hivatkozva.