Fesztiválon ez jelenti a legnagyobb veszélyt

HáziPatika
-
  19.07.12 11:00 Egészség

A szabadtéri rendezvények és fesztiválok megrendezése komoly előkészületeket igényel a szervezőktől és a hatóságoktól egyaránt. Milyen szerep jut a katasztrófavédelem szakembereinek, és mire érdemes fiygelniük a fesztiválozóknak.

4 kapcsolódó hír

Mire figyeljünk oda a biztonságos fesztiválozás érdekében?

OrientPress
-
  19.07.12 08:00 Életmód

A szabadtéri rendezvények és fesztiválok megrendezése komoly előkészületeket igényel a szervezőktől és a hatóságoktól egyaránt. A katasztrófavédelem hatósági szakemberei nemcsak ellenőrzik a rendezvényeket, hanem már a tervezési szakaszba is bekapcsolódnak azért, hogy a fesztiválozók a lehető legnagyobb biztonságban szórakozhassanak …

Fesztiválozz biztonságban: tuti tippek, hogy ép bőrrel megúszd a szezont

HelloVidék
-
  19.07.11 18:00 Utazás

A szabadtéri rendezvények és fesztiválok megrendezése komoly előkészületeket igényel a szervezőktől és a hatóságoktól egyaránt. A katasztrófavédelem hatósági szakemberei nemcsak ellenőrzik a rendezvényeket, hanem már a tervezési szakaszba is bekapcsolódnak azért, hogy a fesztiválozók a lehető legnagyobb biztonságban szórakozhassanak.

14 alapszabály, amit minden fesztiválozónak tudnia kell

Blikk
-
  19.07.11 12:33 Belföld

A katasztrófavédelem szakemberei idén már 126 fesztivált ellenőriztek, a folyamat során kiderült, hogy csak kisebb hiányosságok akadtak, de többségben biztonságban voltak a táborozók.

Hogyan legyünk biztonságban a fesztiválokon is

infoVáros
-
  19.07.12 09:39 Megyei

A szabadtéri rendezvények és fesztiválok megrendezése komoly előkészületeket igényel a szervezőktől és a hatóságoktól egyaránt.