Egyre nehezebb a hazai webáruházak helyzete?

StartUP!
-
  19.07.10 18:05 Cégvilág

A külföldi webáruházakból történő vásárlások növekedése miatt bizony egyre nagyobb kihívás magyar webshopként állni a sarat. Egyre nehezebb sikeresnek lenni a gyorsuló ütemben konszolidálódó piacon.

7 kapcsolódó hír

Kihívás előtt a hazai e-kereskedelem

MMonline
-
  19.07.10 13:29 Cégvilág

Óriási kihívás elé állítja a hazai e-kereskedelmi vállalkozásokat és a gazdaságot a külföldi webáruházakból történő vásárlások növekedése. Egyre nehezebb sikeresnek lenni a gyorsuló ütemben konszolidálódó piacon. Egyre nő a magyar internetezők import vásárlása. Tavaly 3,1 millióan, azaz minden második online vásárló rendelt külföldi…

Fékezhetetlenül nő az online import vásárlás

ProfitLine
-
  19.07.10 11:30 Gazdaság

A külföldi webáruházakból történő vásárlások növekedése óriási kihívás elé állítja a hazai e-kereskedelmi vállalkozásokat és a gazdaságot. Egyre nehezebb sikeresnek lenni a gyorsuló ütemben konszolidálódó piacon.

Rohamosan nő az online import vásárlás

Store Insider
-
  19.07.10 12:39 Gazdaság

A tendencia egyre nagyobb kihívások elé állítja a hazai e-kereskedelmi vállalkozásokat.

Egyre többen vásárolnak külföldről az interneten

Computerworld
-
  19.07.10 11:35 Gazdaság

A külföldi webáruházakból történő vásárlások növekedése óriási kihívás elé állítja a hazai e-kereskedelmi vállalkozásokat és a gazdaságot.

Nő az online import vásárlás, koncentráció várható a hazai piacon is

IT café
-
  19.07.10 09:32 Infotech

A külföldi webáruházakból történő vásárlások növekedése komoly kihívás elé állítja a hazai e-kereskedelmi vállalkozásokat és a gazdaságot.

Fékezhetetlenül nő az online import vásárlás

Trademagazin
-
  19.07.10 09:42 Gazdaság

A külföldi webáruházakból történő vásárlások növekedése óriási kihívás elé állítja a hazai e-kereskedelmi vállalkozásokat és a gazdaságot. Egyre nehezebb sikeresnek lenni a gyorsuló ütemben konszolidálódó piacon. Egyre nő a magyar

Brutális mértékben nő az online import vásárlás

Technokrata
-
  19.07.11 07:00 Infotech

A külföldi webáruházakból történő vásárlások növekedése óriási kihívás elé állítja a hazai e-kereskedelmi vállalkozásokat és a gazdaságot.