Kapcsolódó megyék

Tarlós Istváné a budapestiek bizalma

Magyar Nemzet
-
  19.07.08 05:55 Belföld

Ha lesz is értelme vitának, az csakis előre nem egyeztetett fővárosi és zuglói témákban, és „face to face” közreműködő nélkül. A felkészültség csak így mérhető le – írja nyílt levelében a főpolgármester.

13 kapcsolódó hír

Tarlós: Karácsony Gergely szakadatlan háborúskodást ígér

888
-
  19.07.08 09:40 Belföld

„Én nyugalmat akarok, és megvédem a várost. Karácsony Gergely – Gyurcsány nyomán – tüntetést, forradalmat, szakadatlan háborúskodást ígér. Ráerőltetné a városlakókra a feszültséget. Karácsony gerillaharcról álmodik” – írta Tarlós István főpolgármester a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent nyílt levelében.

Tarlós István: Ha a nép Karácsony Gergelyt választja, szívfájdalom nélkül elmegyek

168 Óra Online
-
  19.07.08 09:20 Belföld

Nyílt levelet írt a Magyar Nemzetben Tarlós István budapesti főpolgármester. Főleg a saját érdemeit idézi fel, szerinte legalábbis amíg ő nyugalmat akar és megvédi a várost, ellenzéki ellenfele, Karácsony Gergely „tüntetést, forradalmat, és szakadatlan háborúskodást” ígér. Ír arról is, hogy hajlandó lenne leülni egy vitára, de nem az ő szabályaik s

Tarlós Istváné a budapestiek bizalma

HírTV
-
  19.07.08 06:30 Vélemény

Ha lesz is értelme vitának, az csakis előre nem egyeztetett fővárosi és zuglói témákban, és „face to face” közreműködő nélkül. A felkészültség csak így mérhető le – írja a Magyar Nemzetben megjelent nyílt levelében a főpolgármester.

Tarlós István: Tarlós Istváné a budapestiek bizalma

444
-
  19.07.08 08:53 Belföld

A főpolgármester a Magyar Nemzetbe írt gigahosszú cikket, melynek jelentős részét Karácsony Gergely gyalázása töltötte ki.

Tarlós magáról írt cikket a kormánylapba, és szerinte Karácsony forradalmat akar

Propeller
-
  19.07.08 07:48 Belföld

Tarlós szerint  övé a budapestiek bizalma. Hosszú cikket írt magáról a Magyar Nemzetbe Tarlós István budapesti főpolgármester, melynek a következő a címe: "Tarlós Istváné a budapestiek bizalma". Tarlós István főpolgármester beszédet mond Széll Kálmán szobrának avatóünnepségén az egykori miniszterelnökről, pénzügyminiszterről…

Magyar Nemzet: Tarlós nyugalmat akar, de megvédi Budapestet

Mandiner
-
  19.07.08 09:09 Belföld

A főpolgármester arról is írt nyílt levelében, hogy az ellenzék jelöltje, Karácsony Gergely nem ismeri Budapest tényleges problémáit.

Kész a vitára Karácsony Gergellyel, és ha veszít, szívfájdalom nélkül távozik Tarlós István

Infostart
-
  19.07.08 10:06 Belföld

A főpolgármester egyebek között erről is írt a Magyar Nemzetben, ahol Tarlós Istváné a budapestiek bizalma címmel jelent meg cikke.

Tarlós háborúba megy

Hírklikk
-
  19.07.08 12:42 Belföld

Hosszú levelet írt, ismételten, a Magyar Nemzetbe Tarlós István főpolgármester. A szöveg döntő többsége Karácsony Gergely gyalázásáról szól, ami persze rendben lévő dolog, hisz mégis az ellenzéki előválasztás győztese lesz majd októberben a kihívója. Más, és ez inkább már szakmai kérdés, hogy a Magyar Nemzet, amelynek új főszerkesztője egy…

Karácsony Gergely engedelmes végrehajtója Gyurcsány Ferencnek

Origo
-
  19.07.08 18:26 Belföld

Tarlós István azt mondta, hogy az MSZP-s főpolgármester-jelölt kampánya nem a fővárosról szól.

Szárnyal az orbánista média: Tarlós István Tarlós Istvánt ajnározó cikket írt a Magyar Nemzetbe

Zsúrpubi
-
  19.07.08 08:30 Vélemény

A fluffermédia agitprop-innovációja annyira forradalmi, hogy legalább 16 perc volt, mire az első betűt le tudtam írni vele kapcsolatban.

Megérkezett Karácsony Gergely válasza Tarlós István levelére: alig várja, hogy vitába szállhasson a főpolgármesterrel

Blikk
-
  19.07.08 13:15 Belföld

Karácsony Gergely alig várja, hogy Tarlós Istvánnal vitatkozhasson. Most pedig szúrós válasszal reagált Tarlós nyílt levelére, az éles bírálás mellett pedig még egy listát is írt a főpolgármester elvégezendő teendőiről.

Tarlós szerint Karácsony forradalmat ígér

Magyar Narancs
-
  19.07.08 07:46 Vélemény

A főpolgármester cikket írt a Magyar Nemzetbe "Tarlós Istváné a budapestiek bizalma" címmel.

Tarlós István a 4-es metróval és Karácsony gyurcsányságával kampányol

Mérce
-
  19.07.08 06:41 Belföld

Tarlós István főpolgármester a "Tarlós Istváné a budapestiek bizalma" című hosszú véleménycikkben írta meg a jelenleg Magyar Nemzet korábban Magyar Idők néven futó lapban, mit tett eddig a városért. Szerinte kihívója, Karácsony Gergely csak Gyurcsány bábja.