Végső búcsút vettek Ungvári Tamás írótól

HírTV
-
  19.07.05 13:45 Kultúra

Családja, barátai és tisztelői kísérték utolsó útjára Ungvári Tamás Széchenyi-díjas írót, műfordítót, kritikust, irodalomtörténészt, egyetemi tanárt pénteken Budapesten.

23 kapcsolódó hír

Megtalálták a Hableány újabb áldozatát, már csak egy holttestet keresnek

ATV
-
  19.07.06 08:02 Baleset-bűnügy

A május 29-i dunai balesetben elsüllyedt Hableány turistahajó újabb utasának holttestét azonosították a rendőrség szombati tájékoztatása szerint.

Nyilvánosan, jövő hét pénteken tartják a Hableány magyar áldozatainak temetését a Dunán

168 Óra Online
-
  19.07.06 07:21 Belföld

Jövő hét pénteken vesznek végső búcsút a dunai hajókatasztrófában elsüllyedt Hableány két magyar halálos áldozatától, a jármű kapitányától és matrózától - írta szombati számában a Magyar Nemzet a szervezőkre hivatkozva.

Ezekkel a szavakkal búcsúzik Orbán Viktor Ungvári Tamástól

ATV
-
  19.07.05 08:01 Belföld

Ungvári Tamás író, műfordító, irodalomtörténész halála kapcsán levélben fejezte ki részvétét a gyászoló családnak Orbán Viktor miniszterelnök - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor is elbúcsúztatta Ungvári Tamást, az „egyetemes kultúra krónikását”

Neokohn
-
  19.07.05 09:47 Belföld

Ungvári Tamás író, műfordító, irodalomtörténész halála kapcsán levélben fejezte ki részvétét a gyászoló családnak Orbán Viktor miniszterelnök.

Végső búcsút vettek Ungvári Tamástól

24.hu
-
  19.07.05 15:48 Könyv

Verő Tamás főrabbi szerint Ungvári nem csupán a jelen, de a jövő generációi számára is maradandót alkotott.

Végső búcsút vettek Ungvári Tamás írótól

Propeller
-
  19.07.05 14:30 Belföld

Családja, barátai és tisztelői kísérték utolsó útjára Ungvári Tamás Széchenyi-díjas írót, műfordítót, kritikust, irodalomtörténészt, egyetemi tanárt pénteken Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben. Ungvári Tamás nem csupán a jelen, de a jövő generációi számára is maradandót alkotott – búcsúzott a 89 évesen elhunyt írótól Verő Tamás…

Végső búcsút vettek Ungvári Tamástól

Infostart
-
  19.07.05 16:14 Kultúra

Több százan - családja, barátai, tisztelői, művészek és közéleti személyiségek - kísérték utolsó útjára Ungvári Tamás Széchenyi- és József Attila-díjas írót, műfordítót, kritikust, irodalomtörténészt, egyetemi tanárt pénteken Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben.

Eltemették Ungvári Tamást

HVG
-
  19.07.05 15:01 Kultúra

Az írót a Kozma utcai izraelita temetőben helyezték végső nyugalomra.

Végső búcsút vettek Ungvári Tamás írótól

Magyar Nemzet
-
  19.07.05 13:46 Belföld

Az életének 89. évében, június 29-én elhunyt írót több százan – családja, barátai, tisztelői, művészek és közéleti személyiségek – kísérték utolsó útjára.

Orbán Viktor levélben méltatta Ungvári Tamás munkásságát

Hírklikk
-
  19.07.05 10:20 Belföld

Ungvári Tamás író, műfordító, irodalomtörténész halála kapcsán levélben fejezte ki részvétét a gyászoló családnak Orbán Viktor miniszterelnök – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Elbúcsúztatták Ungvári Tamást

Népszava
-
  19.07.05 14:16 Vélemény

A Széchenyi- és József Attila díjas írót, műfordítót, kritikust, irodalomtörténészt, egyetemi tanárt a Kozma utcai izraelita temetőben kísérték utolsó útjára

Orbán Viktor levélben gyászolja Ungvári Tamást

Index
-
  19.07.05 08:48 Kultúra

A miniszterelnök szerint az író, akit ma helyeznek örök nyugalomra, a magyar és az egyetemes kultúra történetének elismert krónikása volt.

A megnyugvás ösvényein

Maszol
-
  19.07.05 17:59 Határtalan

 A Széchenyi- és József Attila-díjas író-, műfordító-, irodalomtörténésztől az irodalmi-kulturális élet színe-java búcsúzott.

Végső búcsút vettek Ungvári Tamás írótól

Parameter
-
  19.07.05 15:17 Határtalan

Ungvári Tamás nem csupán a jelen, de a jövő generációi számára is maradandót alkotott - búcsúzott az életének 89. évében, június 29-én elhunyt írótól Verő Tamás főrabbi. "Ahol te voltál, ott mindig szavak és gondolatok szárnyaltak" - fogalmazott. "Tamás nagysága nem csupán végtelen tudásában rejlett, de azon képességében is,…

Jövő pénteken vesznek búcsút a Hableány magyar áldozataitól

Szoljon
-
  19.07.06 07:54 

Azok, akik a katasztrófában elhunyt matróztól és a kapitánytól búcsúzni szeretnének, a Margit hídon gyülekezzenek, s virágszirmokkal készüljenek.

Jövőhét pénteken vesznek búcsút a Hableány magyar áldozataitól

Promenad
-
  19.07.06 07:39 Megyei

A dunai hajókatasztrófában elsüllyedt Hableány két magyar halálos áldozatától – a jármű kapitányától és matrózától – a jövő hét pénteken vesznek végső búcsút – írta a Magyar Nemzet.

Eltemették Ungvári Tamást

RTL Klub
-
  19.07.05 19:13 [N/A]

Végső búcsút vettek Ungvári Tamástól. A Széchenyi- és József Attila-díjas írót, irodalomtörténészt, műfordítót, egyetemi tanárt családja, barátai és tisztelői kísérték utolsó útjára Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben.   A sokoldalú, elismert professzort televíziós és rádiós műsorvezetőként is sokan ismerték. Múlt szombaton,…

Gyász: színészlegendák társaságában, több százan kísérték végső útjára Ungvári Tamást

Blikk
-
  19.07.05 15:22 Bulvár

Több százan - családja, barátai, tisztelői, művészek és közéleti személyiségek - kísérték utolsó útjára Ungvári Tamás Széchenyi- és József Attila-díjas írót, műfordítót, kritikust, irodalomtörténészt, egyetemi tanárt pénteken Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben.

Végső búcsút vettek Ungvári Tamás írótól

Ugytudjuk
-
  19.07.05 15:20 Megyei

Több százan voltak ott a temetésén.

Elbúcsúztatták Ungvári Tamást (fotók)

Népszava
-
  19.07.05 14:16 Kultúra

Több százan - családja, barátai, tisztelői, művészek és közéleti személyiségek - kísérték utolsó útjára a Széchenyi- és József Attila-díjas írót, műfordítót, kritikust, irodalomtörténészt, egyetemi tanárt pénteken Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben.

Orbán Viktor: Ungvári a magyar és az egyetemes kultúra elismert krónikása volt

NullHatEgy
-
  19.07.05 08:34 Kultúra

Ungvári Tamás író, műfordító, irodalomtörténész halála kapcsán levélben fejezte ki részvétét a gyászoló családnak Orbán Viktor miniszterelnök - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. MTI "A magyar kultúra sok ezer szálból szövődött alkotás, melynek pontos és hiteles bemutatása nemcsak átfogó tudást, de kitartást és alázatot is…

Megvan az időpont, így búcsúznak a Hableány kapitányától és matrózától

Ripost
-
  19.07.05 20:00 Baleset-bűnügy

A dunai hajóbalesetben elhunyt magyar személyzettől a jövő hét pénteken vesznek végső búcsút.