Fucsovics két és fél órás csatában jutott tovább Wimbledonban

MOLcsapat
-
  19.07.02 23:40 Sport

Fucsovics Márton négy játszmában győzött az osztrák Dennis Novak ellen a wimbledoni teniszbajnokság férfi versenyének első fordulójában, kedden.

6 kapcsolódó hír

Wimbledon: Nem voltak nagy elvárásaim – Fucsovics

NSO
-
  19.07.03 19:48 Sport

Mint arról beszámoltunk, Fucsovics Márton a litván Ricardas Berankis oldalán három sima játszmában kikapott a hatodik kiemelt Nikola Mektic, Franko Skugor horvát kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság férfi páros versenyének első fordulójában. A magyar teniszező a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, nem várta vérmes reményekkel a…

Wimbledon: Fucsovics Mártonék simán kikaptak párosban

NSO
-
  19.07.03 18:34 Sport

Meglepetés és szoros mérkőzés nélkül: Fucsovics Márton és a litván Ricardas Berankis három sima szettben kikapott a Nikola Mektic, Franko Skugor horvát duótól a wimbledoni teniszbajnokság férfi páros versenyének első fordulójában.

„Nagyon boldog vagyok” – Hatalmas mérföldkőhöz érkezett Fucsovics karrierje

Blikk
-
  19.07.03 15:37 Sport

Először nyert pályafutása során főtáblás mérkőzést a wimbledoni teniszbajnokságon Fucsovics Márton (27), miután a torna első fordulójában szetthátrányról fordítva, négy játszmában győzte le az oszták Dennis Novakot (25).

Nemcsakfoci: Életében először jutott a wimbledoni második fordulóba Fucsovics - a világranglista 10. vár rá

Csakfoci
-
  19.07.02 21:40 Sport

Fucsovics Márton négy játszmában győzött az osztrák Dennis Novak ellen a wimbledoni teniszbajnokság férfi versenyének első fordulójában, kedden.