Vámháború: fegyverszünetet kötött Kína és az USA

Kitekintő
-
  19.06.27 12:02 Külföld

Tűzszünetet kötött egymással Kína és az Egyesült Államok a köztük dúló kereskedelmi háborút illetően annak érdekében, hogy újraindíthassák a tárgyalásokat - adta hírül a South China Morning Post hongkongi lap bennfentes forrásokra hivatkozva csütörtökön.

9 kapcsolódó hír

G20: A világ kereskedelmi problémáira keresik a választ Oszakában

Neokohn
-
  19.06.28 09:41 Külföld

Szó lesz az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi háborúról, az Iránnal és Észak-Koreával kapcsolatos geopolitikai feszültségekről, továbbá a klímaváltozás kérdéseiről.

Tűzszünet az USA-Kína kereskedelmi háborúban

Privátbankár
-
  19.06.27 10:43 Külföld

Donald Trump és Hszi Csin-ping szombati, oszakai találkozója kedvéért enyhítenek a gazdasági feszültségen, hogy a két fél folytathassa a tárgyalásokat.

Megkezdődött a Húszak oszakai csúcstalálkozója

HírTV
-
  19.06.28 06:48 Külföld

Szó lesz az USA és Kína közötti kereskedelmi háborúról, a geopolitikai feszültségekről, továbbá a klímaváltozás kérdéseiről.

Fegyverszünetet kötött Kína és az USA

Portfolio
-
  19.06.27 08:23 Külföld

Elvileg megállapodhat a G20-as csúcstalálkozón Donald Trump amerikai elnök és a Hszi Csin-ping kínai elnök a kereskedelmi kérdésekben, azonban Trump tegnapi nyilatkozata alapján erre még nem érdemes mérget venni. Fegyverszünetet kötött...

Tűzszünet az USA-Kína kereskedelmi háborúban

MFor
-
  19.06.27 10:35 Külföld

Donald Trump és Hszi Csin-ping szombati, oszakai találkozója kedvéért enyhítenek a gazdasági feszültségen, hogy a két fél folytathassa a tárgyalásokat.

A Huawei elleni szankciók eltörlésére szólított fel Kína

Az Üzlet
-
  19.06.27 14:41 Külföld

Azonalli hatállyal törölje el a kínai vállalatok, köztük a Huawei elleni szankciókat az Egyesült Államok - jelentette ki a kínai kereskedelmi minisztérium szóvivője néhány nappal azelőtt, hogy Trump és Hszi elnök Oszakában tárgyalóasztalhoz ül. The post A Huawei elleni szankciók eltörlésére szólított fel Kína appeared first on AzÜzlet.

A kereskedelmi háborúktól féltik a világot a G20 találkozón

Index
-
  19.06.28 09:01 Külföld

Trump-Putyin tárgyalás is lesz az Oszakában tartott nemzetközi csúcson.

Trump visszavonatná az indiai vámokat

VG
-
  19.06.28 05:00 Külföld

Donald Trump jelezte: az oszakai G20-as csúcstalálkozón tárgyalni szeretne az indiai miniszterelnökkel arról, hogy a közelmúltban túlságosan magas vámokat vetettek ki amerikai termékekre. Újdelhi azonban nem tartja túlzónak a tarifákat.

Hidat neveznének el a kínai és a szerb elnök barátságáról

Szabad Magyar Szó
-
  19.06.27 12:29 Külföld

Obrenovac polgármestere, Miroslav Čučković kijelentette, hogy a Szávát átszelő híd, amely a 11-es közlekedési folyosóhoz tartozik, a Kína elnökének Hszi Csin-ping és Szerbia elnökének, Aleksandar Vučić barátságának hídja nevet kapja. Polgári kezdeményezésre tesszük ezt a javaslatot, írta Čučković a Twitteren csütörtökön reggel,…