Két autó ütközött össze a Esztergomban

Dorogi-medence
-
  19.06.27 12:05 Baleset-bűnügy

Június 27-én, dél körül két autó ütközött össze Esztergomban, a Dobogókői út és a Sugár út kereszteződésénél.

4 kapcsolódó hír

Árokba borult egy kamion a 4-esen Ajak és Nyírtass között

Hírpress
-
  19.06.27 15:02 Baleset-bűnügy

A helyszínen félpályán halad a forgalom. Árokba csúszott egy kamion a 4-es főút Ajak és Nyírtass közötti szakaszán. A balesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A jármű kiemeléséhez daru érkezik a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom.

Két autó ütközött össze Esztergomban

Hírpress
-
  19.06.27 12:26 Baleset-bűnügy

A város hivatásos tűzoltói vonultak a balesethez. Két autó ütközött össze Esztergomban, a Dobogókői út és a Sugár út kereszteződésénél. A város hivatásos tűzoltói vonultak a balesethez és az egyik járművet áramtalanították. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Két gépkocsi ütközött össze a 62-esen Dunaújvárosnál

A főút érintett szakaszán félpályán halad a forgalom. Összeütközött két személyautó a 62-es főúton, Dunaújváros térségében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket és felitatják a kifolyt üzemanyagot. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Több baleset egy napon Esztergomban

infoVáros
-
  19.06.28 06:47 Baleset-bűnügy

Több baleset is történt a városban csütörtökön: a Dobogókői úton, a Kiss János utcában és az Áchim András utcában is autók ütköztek.