Sportos kis divatterepjáró: megérkezett a Ford Puma

HVG
-
  19.06.26 08:21 Autó-motor

A Ford feltámasztotta a jó ideje nem használt Puma nevet, melyet a régi időkhöz hasonlóan ezúttal is egy Fiesta-technikájú modell kapott meg.

6 kapcsolódó hír

Ezek után még többen ismerhetik meg a Puma nevet

Autónavigátor
-
  19.06.26 13:57 Autó-motor

A filozófia teljesen más, a vevőkör közel ugyanaz, a tartalom pedig jócskán kibővített. Az új Ford Puma bizonyos tekintetben mérceként robbanhat be a piacra ügyes megoldásaival.

Terepjáróként tér vissza a Ford cuki kupéja

Vezess
-
  19.06.27 07:26 Autó-motor

A Ford romániai üzemében készül az év végétől az akár 48 voltos mild hibrid technológiával, masszázsfotelekkel, digitális műszeregységgel is felszerelhető, tágas kis crossovere.

Stílusváltás – divatos kis crossoverként debütált az új Ford Puma

Autó Pult
-
  19.06.26 12:34 Autó-motor

Minden bizonnyal emlékeznek még az ‘eredeti’, a ’90-es évek második felében bemutatott Ford Pumára, az akkori Fiesta alapjaira épített dögös kétajtós kisautóra, ami a piac egyik legolcsóbb kupéjaként az Opel Tigra ellen szállt ringbe. Most ismét itt a Puma, ám a modell ezúttal teljesen más formát öltött.

Formás crossover lett a vadonatúj Ford Puma

Player
-
  19.06.26 17:33 Autó-motor

A kilencvenes évek végén a Puma még egy kis sportkupé volt, a Ford pedig most ismét használatba veszi a jól hangzó nevet, méghozzá egy divatos crossoveren, ami a formáján kívül a mild hibrid hajtása és a praktikus csomagtartója miatt is népszerű lehet.

Kis méretű hibrid crossoverként tért vissza a Ford Puma

Motor1
-
  19.06.26 07:54 Autó-motor

Sokat kellett rá várnunk, ám a Ford újra elhozta a köztudatba a Puma nevet, igaz, a modell egy teljesen új formában öltött testet.

Íme az új Ford Puma crossover

Autóblog
-
  19.06.26 11:30 Autó-motor

Sportos kompakt crossover formájában tér vissza a Ford Puma, amely karizmatikus és vonzó stílusával, remekül variálható és tágas utasterével, valamint mild hibrid rendszerrel kiegészített hajtásláncával hódíthat. A Puma az év végén jelenik meg a márkakereskedésekben.