Löw nem beszélhet Neymarról

Lokál
-
  19.06.25 00:01 Sport

Komoly átalakulások előtt áll a Paris Saint-Germain kerete a nyári időszakban. A párizsi csapatból már többen távoztak a szezon végén, de a legnagyobb kérdés, hogy a brazil támadó, Neymar hol folytatja pályafutását. Róla is beszélt a Nemzeti Sportnak Lőw Zsolt, a csapat másodedzője.

6 kapcsolódó hír

Psg: Tisztában vagyok Neymar szándékaival – Lőw Zsolt

NSO
-
  19.06.24 10:51 Foci

A PSG Balatonon pihenő másodedzője tudja, mik Neymar elképzelései a jövőről, ám nem beszélhet a brazil szándékairól, így ezekben a napokban a halakra és a születésnapi bulijára koncentrál.

Pogba, Piqué, Torres, Götze, Kaká – nem Neymar lenne az első nagy visszatérő

NSO
-
  19.06.25 20:20 Foci

Mint beszámoltunk róla, spanyol lapértesülések szerint Neymar megegyezett az FC Barcelonával, így ha a katalánok a PSG-vel is dűlőre jutnak, visszaszerzik korábbi támadójukat. Ennek apropóján körbelestünk a nagy visszatérők között. A lista a teljesség igénye nélkül készült.

Neymar visszatér Barcelonába

Parameter
-
  19.06.25 15:26 Határtalan

A Sport című lap úgy tudja, Neymar még úgyis elfogadja a spanyol klub ajánlatát, hogy kevesebbet fog keresni, mint most Párizsban. A 27 éves támadó állítólag több volt barcelonai csapattársának küldött üzenetet, amelyben azt írta, hogy visszatér. Neymar klubváltását támasztja alá, hogy korábban Nasszer al-Kelaifi, a katari tulajdonban lévő…

Neymar megegyezett a Barcelonával?

Beol
-
  19.06.25 12:18 Sport

Spanyol lapértesülés szerint a brazil sztár ismét Messi csapattársa lesz.

Neymar megegyezett a Barcelonával?

Bama
-
  19.06.25 12:18 Sport

Spanyol lapértesülés szerint a brazil sztár ismét Messi csapattársa lesz.

Neymar visszatér Barcelonába – sajtóértesülés

Közszolgálat
-
  19.06.25 07:24 Színes

Spanyol sajtóértesülés szerint Neymar szóban megegyezett az FC Barcelonával, így a brazil sztárlabdarúgó a Paris Saint-Germaintől visszatér a katalán csapathoz. ...