Illés Boglárka: A kormány számára kiemelt jelentőségű a tehetséggondozás

Magyar Nemzet
-
  19.06.25 15:37 Belföld

Illés Boglárka bejelentette, hogy a Nemzeti Tehetség Program idei pályázati felhívásai már elérhetők, melyek közt a kapolcsihoz hasonló táborok támogatására is lehet pályázatot benyújtani.

5 kapcsolódó hír

Illés Boglárka: A kormány számára kiemelten fontos a tehetséggondozás

HírTV
-
  19.06.25 15:17 Vélemény

A kormány számára a tehetséggondozás - a tehetségek megtalálásától kezdve a folyamatos segítésen keresztül - kiemelten fontos ügy.

A kormány számára kiemelten fontos a tehetséggondozás

Lokál
-
  19.06.25 15:13 Belföld

A kormány számára a tehetséggondozás - a tehetségek megtalálásától kezdve a folyamatos segítésen keresztül - kiemelten fontos ügy - fogalmazott az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára kedden Kapolcson.

Elrajtolt a Kapolcska

hírbalaton
-
  19.06.26 06:28 Belföld

Több mint 150 gyermek vesz részt Kapolcson, a Kapolcska Összművészeti táborban. A 9 és 15 éves kor közötti fiatalok 13 szekcióban próbálhatnak ki többek között különféle hangszereket, a színművészetet és a népi mesterségeket. A kormány számára a tehetséggondozás – a tehetségek megtalálásától kezdve a folyamatos segítésen keresztül …

Összművészeti tábort tartanak Kapolcson

OrientPress
-
  19.06.26 11:30 Kultúra

A kormány számára a tehetséggondozás – a tehetségek megtalálásától kezdve a folyamatos segítésen keresztül – kiemelten fontos ügy – fogalmazott az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára kedden Kapolcson.

Illés: A kormány számára kiemelten fontos a tehetséggondozás

hirado.hu
-
  19.06.25 16:03 Belföld

Nemzetstratégiai célkitűzés a fiatalokat támogatása abban, hogy megtalálják azokat a területeket, melyekben tehetségesek.