Bronzérmet szerzett Ungvári Attila

Lokál
-
  19.06.25 00:01 Sport

Mindhárom szurkolói zóna nagy népszerűségnek örvend a minszki Európa Játékokon, az első hétvégén a Sportpalotánál, a Csizsovka Arénánál és a Minszk Arénánál lévő fesztiválterületet is megtöltötte a közönség.

4 kapcsolódó hír

Ej: kedden magyar nap lesz a minszki szurkolói zónában

NSO
-
  19.06.24 10:29 Sport

Mindhárom szurkolói zóna nagy népszerűségnek örvend a minszki Európai  Játékokon, az első hétvégén a Sportpalotánál, a Csizsovka Arénánál és a Minszk Arénánál lévő fesztiválterületet is megtöltötte a közönség.

A hazai verseny után Kiss Norbert összetettben a harmadik

Transpack
-
  19.06.25 09:45 Cégvilág

A kamion Eb mogyoródi hétvégéjét Kiss Norbert a hatodik hellyel zárta.

Hazai közönség előtt állt dobogóra Kiss Norbert

Style
-
  19.06.25 09:03 Életmód

Hazai futamán dobogóra állhatott Kiss Norbert. A kamion Európa-bajnokságban szereplő magyar versenyző a sorozat második fordulóján mind a négy versenyen pontot szerzett a Hungaroringen. A Tankpool24 szombathelyi pilótája egy harmadik, egy ötödik és két hatodik hellyel zárta a magyarországi fordulót.

Ungvári Attila Európa-bajnoki bronzérmes

CeglédInfó
-
  19.06.24 10:31 Sport

Csaknem egy évtized után állhatott ismét az Európa-bajnoki dobogóra a 81 kilogrammosok között versenyző Ungvári Attila. A ceglédi sportoló a minszki Európa Játékok bronzmérkőzésén a világbajnok Wieczerzak ellen szerezte meg a harmadik helyet. A további részletek: Itt . Forrás: judoinfo.hu