A 100 éves Bálint gazda is szavazott az előválasztáson

HVG
-
  19.06.22 08:38 Belföld

A kertészmérnök már korábban is többször kinyilvánította, hogy barátját, Karácsony Gergelyt, az MSZP-P jelöltjét tartja a legalkalmasabbnak.

4 kapcsolódó hír

A századik évében járó Bálint gazda beállt a sorba a kánikulában és szavazott

ATV
-
  19.06.22 10:52 Belföld

Pénteken Bálint György, azaz Bálint gazda is leadta a voksát az ellenzék budapesti főpolgármester-jelölti előválasztáson - tette ki a Facebookra Karácsony Gergely.

Egyre több ismert ember támogatja Karácsony Gergelyt

Hírklikk
-
  19.06.22 20:04 Belföld

Ahogy korábban megírtuk: Bálint György, aki idén júliusban tölti be századik életévét, a nagy hőség ellenére elsétált az Örs vezér téren felállított sátorhoz, hogy az előválasztás második fordulójában leadja a szavazatát Karácsony Gergelyre.

Megható: a 100 éves Bálint gazda is elment szavazni az előválasztásra- el is árulta kire szavazott

HírHugó
-
  19.06.22 11:56 Vélemény

Egy ország csak Bálint gazdaként ismeri Bálint Györgyöt, a népszerű kertészt. Aki ma részt vett a Budapesti előválasztáson. Az eseményen jelenlévő nyilvánosságnak azt is elárulta kire húzta be az ikszet, szerinte ki a legesélyesebb kihívója Tarlós Istvánnak. Bálint György idén júliusban tölti be századik életévét. Hála Istennek, kiváló erőben van.

Így szavazott az előválasztáson a 100 éves Bálint gazda

Hírklikk
-
  19.06.22 08:19 Belföld

Bálint György idén júliusban tölti be századik életévét. Hála Istennek, kiváló erőben van. Olyannyira aktív, hogy a hőség sem tudta visszatartani attól, hogy leadja a szavazatát az előválasztáson.