Vettel: Semmi sem változott

Vezess
-
  19.06.21 08:30 Forma1

A legtöbb versenyző továbbra is értetlenül áll Sebastian Vettel öt másodperces időbüntetése előtt, amivel a német a győzelmet bukta el Montrealban. Annyira, hogy a Paul Ricard pályán ez szolgáltatta a csütörtöki médianap egyik fő témáját – a legfőbb érintett is megszólalt.

9 kapcsolódó hír

Vettel: Viszünk néhány új információt a meghallgatásra

F1világ
-
  19.06.20 17:39 Forma1

A Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel azt reméli, sikerül néhány új információval szolgálniuk a Kanadai Nagydíjon történtekkel kapcsolatban – a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) stewardjai pénteken vizsgálják felül a montreali ügyet.

Esküvővel vigasztalódott Kanada után Vettel

M4 Sport
-
  19.06.20 20:11 Forma1

Megházasodott a Ferrari versenyzője a Francia Nagydíj előtt.

F1: Vettel titokban megházasodott a két futam között

NSO
-
  19.06.21 15:52 Forma1

A Ferrari pilótája, Sebastian Vettel titokban megházasodott a Kanadai és a Francia Nagydíj között – írja a Bild. A 31 éves versenyző ujján már le is fotózták a gyűrűt a Le Castellet-i versenyhétvégén.

Vettel stílust váltott a Francia Nagydíjra: szerencsét hozhat?

Motorsport
-
  19.06.20 10:02 Forma1

A Ferrari négyszeres világbajnok versenyzője nehéz napokon van túl, miután Kanadában megszerezte a csapat idei első győzelmét, de azt gyakorlatilag azonnal elvették tőle egy 5 másodperces időbüntetés miatt. Sebastian Vettel rettentő dühös volt a történtek miatt, és még a dobogós ceremónián sem akart részt venni, de végül megmakacsolta…

Az F1-es versenyzők következetes döntéseket akarnak látni az Fia-tól

Motorsport
-
  19.06.21 11:54 Forma1

Igen nagy port kavart Sebastian Vettel5 másodperces időbüntetése a Kanadai Nagydíjról, és rég láthattunk hasonlót, amikor szinte mindenki beállt a német világbajnok mögé. Nagyon kevesen voltak azok, akik támogatták az FIA döntését, ami miatt a Ferrari végül felülvizsgálatot kért, bár nem túlzottan jók az olaszok esélyei, különösen azok után, hogy…

Pénteken döntenek Vettelről

Népszava
-
  19.06.20 20:15 Sport

Az első pénteki szabadedzés előtt tárgyalják újra a Ferrari négyszeres világbajnokának Kanadában kiszabott öt másodperces büntetést, ami végül a nagydíjgyőzelmébe került.

Két verseny között Vettel titokban megnősült

GPhírek
-
  19.06.20 20:18 Forma1

A Ferrari pilótája a Francia Nagydíjon már jegygyűrűt is visel.

Vettel titokban megnősült a Francia Nagydíj előtt

Formula
-
  19.06.20 19:20 Bulvár

Karikagyűrűvel a kezén jelent meg Le Castellet-ben a Ferrari német F1-es pilótája: sajtóértesülések szerint a négyszeres világbajnok nemrég elvette élete szerelmét, Hanna Pratert.

Hoppá: Vettel feleségül vette középiskolás szerelmét

Blikk
-
  19.06.21 16:22 Forma1

A szemfüles újságíróknak köszönhetően derült ki, hogy Sebastian Vettel (31) megnősült. A négyszeres Forma–1-es világbajnok Ferrari-klasszis a Kanadai és a Francia Nagydíj között házasodott meg, erről árulkodik a karikagyűrű, amelyet Montréalban még nem hordott, de Le Castellett-ben már ott van az ujján.