Mégsem lesz Simonka György Békésben megyei Fidesz-elnök

HVG
-
  19.06.20 19:45 Belföld

Az utolsó pillanatokban fordult meg Simonka György sorsa, a Fidesz régióigazgatója a tisztújítás előtt egyeztetett a helyi elnökséggel, így mégsem a bűncselekményekkel meggyanúsított parlamenti képviselőt, hanem Herczeg Tamást választották meg a párt megyei elnökének. Azért Simonkának is szorítottak helyet.

5 kapcsolódó hír

Nem számított az 1,4 milliárdos csalás gyanúja, Simonka György kis híján Békés megyei Fidesz-elnök lett

168 Óra Online
-
  19.06.20 20:46 Belföld

Egy utolsó pillanatban megváltoztatott döntésen múlott, hogy nem az 1,4 milliárd forintos csalással meggyanúsított Simonka György lett a Fidesz Békés megyei szervezetének az elnöke – derül ki a hvg.hu cikkéből. A portál a csütörtök délutáni tisztújító közgyűlés előtt néhány órával megkereste a Fidesz régióigazgatóját Kerényi Jánost, aki úgy…

Elvesztette választmányi elnöki székét a költségvetési csalással gyanúsított Simonka

Népszava
-
  19.06.20 21:01 Belföld

Kósa Lajos vigyázó tekintete kísérte a Fidesz Békés megyei területi választmányi elnökének megválasztását - Simonka el sem indult a posztért.

Herczeg Tamás a Fidesz megyei elnöke

Beol
-
  19.06.20 19:16 Belföld

Herczeg Tamás országgyűlési képviselőt választották a Fidesz Békés Megyei Területi Választmányának elnökévé a szervezet csütörtökön délután megtartott békéscsabai ülésén.

Van egy fideszes képviselő akit begyanúsított a nyomozóhatóság, na ő fontos vezető lehet most a pártban

HírHugó
-
  19.06.21 12:20 Vélemény

Egyszerűen szánalmas, ami a Fidesz háza táján folyik. Van egy képviselőjük Simonka György, akit valami csoda folytán korrupciós bűncselekményekkel begyanúsított a nyomozóhatóság. A vád annyira komoly, hogy még a Fidesz-kétharmad is inkább felfüggesztette a mentelmi jogát. Most mégis a Fidesz Békés megyei elnökévé választhatják-…

BRÉKING: Simonka elvesztette egyik legfőbb pártfunkcióját

Magyar Narancs
-
  19.06.20 19:20 Belföld

Az előzetes várakozásokkal szemben Simonka György el sem indult a Fidesz Békés megyei területi választmányi elnöki posztjáért, így egyetlen indulóként Herczeg Tamás békéscsabai fideszes országgyűlési képviselő lett az új elnök a Viharsarokban.