Hatalmas érdeklődéssel startolt az ellenzéki előválasztás

ATV
-
  19.06.20 21:57 Választás

Nagy érdeklődés mellett, főváros-szerte tizenöt helyszínen kezdődött el ma az ellenzéki előválasztás második fordulója. A szavazók arról dönthetnek, hogy Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor vagy Kálmán Olga szálljon-e szembe Tarlós Istvánnal az őszi önkormányzati választáson.

3 kapcsolódó hír

élő televíziós vitát rendez az ATV az ellenzéki főpolgármester-jelölteknek

168 Óra Online
-
  19.06.21 21:47 Belföld

Két interneten közvetített vita után – az elsőt a Partizán, a másodikat az aHang rendezte – élő televíziós vitára is leülhet az ellenzék három előválasztási főpolgármester-jelöltje. A beszélgetést az ATV rendezi meg az MSZP -Párbeszéd által indított Karácsony Gergely, a momentumos Kerpel-Fronius Gábor és a csatorna volt műsorvezetője, a DK által…

Kígyózó sorok az előválasztáson

Klubrádió
-
  19.06.20 12:55 Vélemény

Hatalmas az érdeklődés a budapesti ellenzéki előválasztáson. A kormányoldal közös ellenzéki kihívójáról döntő voksolás a főváros több helyszínén zajlik, a Széll Kálmánt téren hosszú sor alakult ki az előválasztás első napjának délelőttjén.

Kerpel-Fronius Gábor: A kormánnyal elégedetlen jobboldali és baloldali embereket egyszerre próbálja megszólítani

RTL Klub
-
  19.06.21 15:14 [N/A]

Kerpel-Fronius Gábor a Momentum jelöltje a főpolgármesteri előválasztáson. Keresztény, középosztálybeli családból érkezett a politikába, szerinte emiatt is több budapestit tud megszólítani, mint versenytársai. Csodákat nem ígér, de együttműködést igen.